• Stránka 1 z 1
Admin práva Jailbreak 7 mini
Zdravím, rád bych požádal o admin práva na server Jailbreak 7 mini.
Nick v hre : JET24
Nick na fóre : JET24
Profil na fóre :ucp.php
Vek : 16
Steam nick : Mysterious Stranger
Steam ID : STEAM_0:1:194049982
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=220015
Nejaké bany nebo prohřešky ( GS, iný portál ): Před dvěmi lety jsem dostal ban na Gamesites Furien na 30 minut za chození na texturu na mapě Dust 2. Nevěděl jsem to ale neznalost neomlouvá.
Něco o mě : Jmenuj se Honza jsem z moravskoslezského kraje. Je mi 16 let a momentálně chodím na Frýdeckou IT školu. Rád hraju fotbal dívám se na filmy, seriály a asi jako většina mladých lidí rád hraju na PC. Jsem velice společenský člověk.
Proč bych chtěl být admin na GS : Chci pomáhat při chodu servervru a chci mit možnost být více než jen běžný hrač Cska.
Děkuji všem co obětovali svůj drahocený čas pro tuto žádost a doufám v budoucí spolupráci.
Nick v hre : JET24
Nick na fóre : JET24
Profil na fóre :ucp.php
Vek : 16
Steam nick : Mysterious Stranger
Steam ID : STEAM_0:1:194049982
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=220015
Nejaké bany nebo prohřešky ( GS, iný portál ): Před dvěmi lety jsem dostal ban na Gamesites Furien na 30 minut za chození na texturu na mapě Dust 2. Nevěděl jsem to ale neznalost neomlouvá.
Něco o mě : Jmenuj se Honza jsem z moravskoslezského kraje. Je mi 16 let a momentálně chodím na Frýdeckou IT školu. Rád hraju fotbal dívám se na filmy, seriály a asi jako většina mladých lidí rád hraju na PC. Jsem velice společenský člověk.
Proč bych chtěl být admin na GS : Chci pomáhat při chodu servervru a chci mit možnost být více než jen běžný hrač Cska.
Děkuji všem co obětovali svůj drahocený čas pro tuto žádost a doufám v budoucí spolupráci.
-
JET24 - Kolemjdoucí
Admin práva Jailbreak 7 mini
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Admin práva Jailbreak 7 mini
nahraj ovela hodin viacej a potom sa ozvi 
zamietam

zamietam
-
PEto - Vedení Gamesites.cz