• Stránka 1 z 1
Admin práva / Knife
Ahoj, rád by som požiadal o admin práva na Knife serveroch.
Nick v hre : KubH0
Nick na fóre: MrKubH0
Profil na fóre: mrkubh0-u52562.html
Vek:
Steam nick: GS.cz # KubH0
Steam ID: STEAM_0:0:127126334
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65538/ ... player=640
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Pred 3 rokmi na JailBreak ban za MFK kvôli pomýleniu si tlačítok na boxe.
Včera kick na JaliBreaku za nadávky, ale svoj čin som oľutoval a ospravedlnil som sa.
Niečo o sebe: Volám sa Jakub. Medzi moje koníčky patrí vesmír, celkovo astonómia a floorball. Cez leto si rád zaplávam a cez zimu zalyžujem. Rád si pozriem nejaký ten vojenský film (hlavne 2. svetová vojna) alebo si zájdem s kamarátmi do kina. Rád si taktiež zahrám CS 1,6tku ktorú hrám už od svojich 9 rokov.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Chcem pomáhať v chode servera, banovať hriešnikov a tak no..
Len dodám, že som už adminom na tomto portáli bol (1 rok adminovania CS1.6, CS:GO , PP admin, Organizátor súťaží na TeamSpeaku) ale nechal som sa pred mesiacom zrušiť kvôli nedostatku času, ktorý teraz mám, keďže niečo nevyšlo.
Pekný deň prajem!
Nick v hre : KubH0
Nick na fóre: MrKubH0
Profil na fóre: mrkubh0-u52562.html
Vek:
Steam nick: GS.cz # KubH0
Steam ID: STEAM_0:0:127126334
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65538/ ... player=640
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Pred 3 rokmi na JailBreak ban za MFK kvôli pomýleniu si tlačítok na boxe.
Včera kick na JaliBreaku za nadávky, ale svoj čin som oľutoval a ospravedlnil som sa.
Niečo o sebe: Volám sa Jakub. Medzi moje koníčky patrí vesmír, celkovo astonómia a floorball. Cez leto si rád zaplávam a cez zimu zalyžujem. Rád si pozriem nejaký ten vojenský film (hlavne 2. svetová vojna) alebo si zájdem s kamarátmi do kina. Rád si taktiež zahrám CS 1,6tku ktorú hrám už od svojich 9 rokov.

Prečo by som chcel na GS adminovať? : Chcem pomáhať v chode servera, banovať hriešnikov a tak no..
Len dodám, že som už adminom na tomto portáli bol (1 rok adminovania CS1.6, CS:GO , PP admin, Organizátor súťaží na TeamSpeaku) ale nechal som sa pred mesiacom zrušiť kvôli nedostatku času, ktorý teraz mám, keďže niečo nevyšlo.
Pekný deň prajem!

CS 1.6 Admin od 2016
Hráč na Gamesites od 2012
-
Kubeyy - Mistr Yoda
Admin práva / Knife
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Admin práva / Knife
Možno, že sa na to zabudlo, tak vám tu hodím básničku (no copy) ktorú som vymyslel pred spaním 
Pec nám spadla pec nám spadlo, ktože nám ju opraví?
Starý GrooS už nemá času,
a eXcision to nespraví.
Zavolajme na eXtr3mera on to všetko napraví,
áno, on je ten pravý!
Ďakujeem, tlieskať nemusíte. Fotky a podpisy až po koncerte!
#najlepsiabasnickanagamesites

Pec nám spadla pec nám spadlo, ktože nám ju opraví?
Starý GrooS už nemá času,
a eXcision to nespraví.
Zavolajme na eXtr3mera on to všetko napraví,
áno, on je ten pravý!
Ďakujeem, tlieskať nemusíte. Fotky a podpisy až po koncerte!

#najlepsiabasnickanagamesites
CS 1.6 Admin od 2016
-
Kubeyy - Mistr Yoda
Re: Admin práva / Knife
Nelibi se mi, ze se nechavate rusit a pak za mesic lezete zpatky, pritom by stacila docasna omluvenka a bylo by vse OK.. Akorat nam pridelavate praci vasema emocionalne slabima chvilkama, ale co s tebou mam delat, kdyz je venku tak hezky... Dame pohovor, ale pokud se nechas zase zrusit a pak za mesic pozadas znovu uz se na tebe vyprdnu.
Nový nickname, dříve eXcision / Dyros
-
Forst - Vítěz Tipovačky
• Stránka 1 z 1