• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Admin práva na Jailbreak 9
zdravím rád by som požiadal o práva na JB serveroch
Nick v hre : !!!!DeZeRtEr!!!!
Nick na fóre : Dezerter123123
Profil na fóre : dezerter123123-u45682.html
Vek : 20
Steam nick : !!!!DeZeRtEr!!!!
Steam ID : STEAM_0:1:173430810
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... er=1213605
Nejaké bany alebo prehrešky : áno dostal som ban ale už dlhodobo bez banu , čo viem 2 boli neoprávnene ale to sa vyriešilo a mrzí ma to dúfam že už neurobím žiaden prehrešok aby som nemusel dostať ďalší
Niečo o Sebe : Ahojte volám sa Martin mám dokončenú strednú odbornú školu dopravnú a pokračoval som na druhú som 2 na SOŠ hotelových služieb a obchodu , voľný čas trávim s kamarátmi , priateľkou , a hraním futbalu
, milujem futbal rád ho sledujem a hrám , a veľmi rád si zahrám nejakú dobru PC hru a nehanbím sa povedať že CS 1.6 je pre mňa naj som tam skoro každý deň 
Prečo by som chcel byť Adminom : Chcem byť opora hráčom , pomáhať , a trestať tích čo porušujú pravidlá , chcem byť prínos pre tento portál preto že je fakt dobrý
, hnevá ma keď prídem na server a nevidím tam admina čo by urobil poriadok ked tam dajú FK , MFK , atď
, ( ak by tu bol nejaký milý admin a ak ma príjmu tak by som potreboval naučiť AMX menu nikdy som nebol admin na CS a neovládam to a na pohovoroch nechcem stroskotať
ďakujem krásne)
Ďakujem vám za čas ktorý strávite na tejto žiadosti , dúfam že mi tam nič nechýba ak áno veľmi rád to tam pridám , a prajem vám pekný zvyšok dňa
PS : !!!!DeZeRtEr!!!!
Nick v hre : !!!!DeZeRtEr!!!!
Nick na fóre : Dezerter123123
Profil na fóre : dezerter123123-u45682.html
Vek : 20
Steam nick : !!!!DeZeRtEr!!!!
Steam ID : STEAM_0:1:173430810
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... er=1213605
Nejaké bany alebo prehrešky : áno dostal som ban ale už dlhodobo bez banu , čo viem 2 boli neoprávnene ale to sa vyriešilo a mrzí ma to dúfam že už neurobím žiaden prehrešok aby som nemusel dostať ďalší

Niečo o Sebe : Ahojte volám sa Martin mám dokončenú strednú odbornú školu dopravnú a pokračoval som na druhú som 2 na SOŠ hotelových služieb a obchodu , voľný čas trávim s kamarátmi , priateľkou , a hraním futbalu

Prečo by som chcel byť Adminom : Chcem byť opora hráčom , pomáhať , a trestať tích čo porušujú pravidlá , chcem byť prínos pre tento portál preto že je fakt dobrý

Ďakujem vám za čas ktorý strávite na tejto žiadosti , dúfam že mi tam nič nechýba ak áno veľmi rád to tam pridám , a prajem vám pekný zvyšok dňa

-
Dezerter123123 - Amatér
[Zamítnuto] Admin práva na Jailbreak 9
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Admin práva na Jailbreak 9
2016-10-08 21:25:04 to je koko t.
2016-10-08 21:48:18 skončil som stebou ty koko t.
2016-10-08 21:25:04 to je koko t.
2016-10-08 21:24:51 (Team) zmizny ty de bil.
Ban za fk :
http://www.gamesites.cz/amxban/jailbrea ... p?bid=8673
Zamítám.

-
JayoX - CS 1.6 Admin
Re: [Zamítnuto] Admin práva na Jailbreak 9
ja som tam napísal že som mal bani a mrzí ma to ale nechápem prečo tu vyťahuješ tak staré veci normálne som si požiadal zamietol si fajn beriem to
poučil som sa preto som si požiadal ale očividne chcete iba takých čo nadržuju hráčom ako napríklad tnXe
s JB 9 prijatý a dnes mi dali free vote
milé
E.Jayo: Hej hej, dnešek jsou starý věci... A ten ban ze začátku měsíce je taky stará věc.. Běž do akademie.

E.Jayo: Hej hej, dnešek jsou starý věci... A ten ban ze začátku měsíce je taky stará věc.. Běž do akademie.
-
Dezerter123123 - Amatér
Re: [Zamítnuto] Admin práva na Jailbreak 9
Dezerter123123 píše:ja som tam napísal že som mal bani a mrzí ma to ale nechápem prečo tu vyťahuješ tak staré veci normálne som si požiadal zamietol si fajn beriem topoučil som sa preto som si požiadal ale očividne chcete iba takých čo nadržuju hráčom ako napríklad tnXe
s JB 9 prijatý a dnes mi dali free vote
milé
ok frajere ja to nepotrebujem ja som chcel len byť dobrý admin mna odporučaju hráči lebo som normálni nie ako tnXe atd atd
E.Viktor: Hráči nejsou admini..

-
Dezerter123123 - Amatér
• Stránka 1 z 1