• Stránka 1 z 1
[Vyřešené]Admin-práva
Náhled: Admin práva
Název: ctf
Ahoj, rád bych požádal o admin práva na serveru Surf RPG
Nick ve hře: *III*Angelsword*III*
Nick na fóru: aprikas
Profil na fóru: aprikas-u48762.html
věk: 17
Steam nick : aprikas
Steam ID : https://steamcommunity.com/profiles/76561198875387021/
Nějaké bany nebo prohřešky: zatím sem žádný ban neměl,jelikož sem dříve hrál na nonsteam csku a tam jich také moc nebylo možná nějaké nadávky na 10 minut,
ale to je vše žádné cheaty nebo něco horšího vždy jsem si myslel a myslím si to teď i, že poctivá hra je zábavnější a lepší.
Z banů za nadávky jsem se poučil a vím že už to nikdy neudělám.
Něco o mě: Tak ahoj,jmenuji se Lukáš Oulehla, žiju v České republice v Brně.Navštěvuji učiliště, obor truhlář.Doufám,že se tímto oborem budu živit v budoucnu a bude to má náplň života.Ve svém volném čase se rád podívam na dobrý a kvalitní film, nejraději mám asi komedie, protože se rád směji, dále chodím ven s kamarády.
Proč bych se chtěl stát adminem?: Vždy mě to lákalo být přínosem pro tento portál, protože jsem zkoušel i jiné jako je třeba ..., ale žádný jiný mě nezaujal jako ten váš je tu o mnoho více serverů, více lidí a lepší admini.I já sem chci stát adminem, protože chci být pro tento portál přínosem v tom, že budu hlídat server a správný chod.
Doufám, že vaše odpoveď bude kladná a velice vám děkuji, že jste si přečetli mou žádost.
Název: ctf
Ahoj, rád bych požádal o admin práva na serveru Surf RPG
Nick ve hře: *III*Angelsword*III*
Nick na fóru: aprikas
Profil na fóru: aprikas-u48762.html
věk: 17
Steam nick : aprikas
Steam ID : https://steamcommunity.com/profiles/76561198875387021/
Nějaké bany nebo prohřešky: zatím sem žádný ban neměl,jelikož sem dříve hrál na nonsteam csku a tam jich také moc nebylo možná nějaké nadávky na 10 minut,
ale to je vše žádné cheaty nebo něco horšího vždy jsem si myslel a myslím si to teď i, že poctivá hra je zábavnější a lepší.
Z banů za nadávky jsem se poučil a vím že už to nikdy neudělám.
Něco o mě: Tak ahoj,jmenuji se Lukáš Oulehla, žiju v České republice v Brně.Navštěvuji učiliště, obor truhlář.Doufám,že se tímto oborem budu živit v budoucnu a bude to má náplň života.Ve svém volném čase se rád podívam na dobrý a kvalitní film, nejraději mám asi komedie, protože se rád směji, dále chodím ven s kamarády.
Proč bych se chtěl stát adminem?: Vždy mě to lákalo být přínosem pro tento portál, protože jsem zkoušel i jiné jako je třeba ..., ale žádný jiný mě nezaujal jako ten váš je tu o mnoho více serverů, více lidí a lepší admini.I já sem chci stát adminem, protože chci být pro tento portál přínosem v tom, že budu hlídat server a správný chod.
Doufám, že vaše odpoveď bude kladná a velice vám děkuji, že jste si přečetli mou žádost.
„Žij, jako bys měl zítra zemřít. Uč se, jako bys měl navždy žít.“.
---------------------------------------------
*III*Angelsword*III*
---------------------------------------------
*III*Angelsword*III*
-
aprikas - Pokročilý
[Vyřešené]Admin-práva
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Admin-práva
Na žádost žadatele zamítnuto.