• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté]admin prava
dobry den rád by som požiadal o admin prava na zombie nigh servery. nick v hre mam GOGOMANTV578.
moj nick na fore je polovnik894. mam 16 rokov. moj profil na fore je ucp.php.moj steam nick je michaljarusinsky25. moje steam id STEAM_0:1:538964446.hlstats:http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/hlstats.php?mode=playerinfo&player=39036. chcem aby ste vedeli že bany a ani prehrešky som nemal a aj ked som mal tak som sa poučil.
Ahoj, volám sa Mišo . Momentálne som zamestnaný ako brigadnik. Vo voľnom čase navštevujem kino, pozriem si kvalitný film, , chodím von s priateľmi a v neposlednom rade si zahrám CS. Chcem sa podieľať na chode portálu, pomáhať, kde sa len bude dať a snažiť sa byť pre portál prínosom.a nie nejakym kazišukom.Ďakujem za čas venovaný prečitaniu žiadosti a verím v jej kladné vybavenie.
moj nick na fore je polovnik894. mam 16 rokov. moj profil na fore je ucp.php.moj steam nick je michaljarusinsky25. moje steam id STEAM_0:1:538964446.hlstats:http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/hlstats.php?mode=playerinfo&player=39036. chcem aby ste vedeli že bany a ani prehrešky som nemal a aj ked som mal tak som sa poučil.
Ahoj, volám sa Mišo . Momentálne som zamestnaný ako brigadnik. Vo voľnom čase navštevujem kino, pozriem si kvalitný film, , chodím von s priateľmi a v neposlednom rade si zahrám CS. Chcem sa podieľať na chode portálu, pomáhať, kde sa len bude dať a snažiť sa byť pre portál prínosom.a nie nejakym kazišukom.Ďakujem za čas venovaný prečitaniu žiadosti a verím v jej kladné vybavenie.
- polovnik894
- Kolemjdoucí
[Zamietnuté]admin prava
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: admin prava
polovnik894 píše:dobry den rád by som požiadal o admin prava na zombie nigh servery. nick v hre mam GOGOMANTV578.
- polovnik894
- Kolemjdoucí
Re: admin prava
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
• Stránka 1 z 1