• Stránka 1 z 1
[vyřešeno] Admin Q.Q
Server: Dust Only 1/ Admin: Q.Q
Popis situácie/ prehrešky admina: Dostal jsem bez důvodní ban za nic,po prvé jsem byl upozorněn a kicknut za to že mi ujelo pár slov,jelikoš mi je 24 let,tak takové výrazy používám běžně v práci a všude jinde,jde ale o to že mi prvně dal kick,a pak jsem přišel z5 a psal jsem mu proč mě jako kickuje,napsal jsem k tomu něco od sebe,bez urážek!,po té jsem dostal zase kick,a po 3 když jsem přišel a řekl jsem že tady už se kickuje jen tak,tak jsem dostal banned,nevím chlapci jak to tady vedete,ale tohle určitě není správný přístup admina...
Dôkazy: To uvidíte v chatu na serveru,nebo vlastně admin je povinný podat vysvětlení,tak jak to bylo od začátku...předem díky za pochopení.
Jinak můj nick na serveru je: LG* cross:v LGloyal
Popis situácie/ prehrešky admina: Dostal jsem bez důvodní ban za nic,po prvé jsem byl upozorněn a kicknut za to že mi ujelo pár slov,jelikoš mi je 24 let,tak takové výrazy používám běžně v práci a všude jinde,jde ale o to že mi prvně dal kick,a pak jsem přišel z5 a psal jsem mu proč mě jako kickuje,napsal jsem k tomu něco od sebe,bez urážek!,po té jsem dostal zase kick,a po 3 když jsem přišel a řekl jsem že tady už se kickuje jen tak,tak jsem dostal banned,nevím chlapci jak to tady vedete,ale tohle určitě není správný přístup admina...
Dôkazy: To uvidíte v chatu na serveru,nebo vlastně admin je povinný podat vysvětlení,tak jak to bylo od začátku...předem díky za pochopení.
Jinak můj nick na serveru je: LG* cross:v LGloyal
-
WREX - Amatér
[vyřešeno] Admin Q.Q
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Admin Q.Q
Ahoj, celkem se divím, že někdo jako ty si jde stěžovat .. protože tvůj chat i voice není nijak příkladný ... i teď co jsem koukal, tak jsi se snažil hráče ponížit a různě jsi je provokoval .. a psát něco ve smyslu " jaké děcko mě kicklo " také není vhodné .. dostal jsi ban jen na 10 minut za provokace, takže já si myslím, že vše proběhlo jak má
.
Jo a abych nezapomněl, tady jsi ve stížnostech na adminy, takže máš mít důkaz o pochybení admina ty, ne on
Máš 48 hodin na vyjádření, potom topik zamknu.
Stížnost neoprávněná.

Jo a abych nezapomněl, tady jsi ve stížnostech na adminy, takže máš mít důkaz o pochybení admina ty, ne on

Máš 48 hodin na vyjádření, potom topik zamknu.
Stížnost neoprávněná.
Pokud máš problém tak napiš, když ti budu umět poradit, tak poradím. 
CS:GO Admin - 30.10.2015
CS:GO Server Admin -> 7.4.2016
CS:GO CheatHunter -> 14.2.2016
CS:GO Hlavní Server Admin -> 31.7.2016
*Chaos<>Kamikaze*

*Chaos<>Kamikaze*
-
Camikk - Zkušený
Re: [vyřešeno] Admin Q.Q
A co na to chceš říct,určitě s tebou nesouhlasím,tohle byl neoprávněný ban,psát si tu můžeš co chceš,a s kým chceš,a je jedno jestli ten ban byl na furt nebo na 10 minut,jestli je moje voice tak hrozné,tak by na tom serveru hrálo 5 lidí,a to admini co tam mají práva,nebo ti co mikrofon nepoužívají,a nevědí jak psát do chatu
my se bavíme o téhle situaci,né o tom co bylo... a nic přikládat nebudu,pokud si myslíte že je všechno v pořádku,tak ok,každý si o GS stejně myslí svoje,takže tak...

-
WREX - Amatér
Re: [vyřešeno] Admin Q.Q
Důkazy nedodány, hráč sám napsal, že nemá co dodat ...
Stížnost bez důkazů ...
Lock!
Stížnost bez důkazů ...
Lock!
Pokud máš problém tak napiš, když ti budu umět poradit, tak poradím. 
*Chaos<>Kamikaze*

*Chaos<>Kamikaze*
-
Camikk - Zkušený