I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V]ADMIN ROZA

Příspěvekod Katijkaa » 22 lis 2020, 11:47

Ahojte chcela by som nahlasit admina rozu

http://leteckaposta.cz/335505531 6:00 - admin roza sa bugol k ct na konci kola v 10v4 situacii aby si to nikto nevšimol, hned dalšie kolo kde sa respawnol bola 8v5 situacia kde sa odpojil IBA jeden hrač takže bug bol naschval - nehodlal sa odpojit
Katijkaa
Drbna
Drbna

[V]ADMIN ROZA

od Rumcajz » 22 lis 2020, 11:47

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: ADMIN ROZA

Příspěvekod RoZa » 22 lis 2020, 14:08 VIP

Viem, že vám, vyvoleným, niektorí admini vadia (všetci), ale keď potrebujete aby vám zistili či dal niekto FK alebo skontroloval nejakú situáciu čo bola minútu dozadu, tak prosíte o to, aby sme to poriešili, čo ja vždy bez výnimky rád poriešim a pozriem si demo, keďže väčšinu času aj tak nahrávam.

Odpojil som sa aby som práve pozrel demo, vrátil sa a napísal hráčovi výsledok, chcel som si ešte zasimonovať keďže som bol u CT posledné kolá. Preto som sa prehodil naspäť k ct. Ak Vám to vadilo, tak sa vám zhlboka ospravedlňujem.
RoZa
Zkušený
Zkušený

Re: ADMIN ROZA

Příspěvekod asdfJB » 23 lis 2020, 14:10 VIP

RoZa, super práca. :-)

Išiel vyriešiť vec, na ktorú z povinnosti musí brať ohľad a vrátil sa s tým, že si chce zahrať a týmto pádom sa pokojne mohol prehodiť naspäť, veď nato tú výhodu má. Keby celý svet riešil takéto maličkosti, tak sme všetci šťastní.

Vyriešené.
asdfJB
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Zpět na Stížnosti na Adminy