I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyřešené] Admin Ruzenka neco jako nadrzovani

Příspěvekod reportujem » 05 kvě 2016, 16:15

chtel bych timhle dat stiznost na admina menom Ruzenka z serveru Hns auto bunnyhop block za neco jako nadrzovani... ja napisu nadavku Betrayersmazak mi da fish (proto sem nadaval) a mne kick da ale jemu slay/kikc/ban nedal toto sa nestalo neraz aj s adminom Diktator ktory vsechny necha na pokoji jen mne vzdy dela zle za NIC demo teraz bohuzial nemam ale niekedy ho natocim a dam... dakujem za pochopenie

Podpis: zZ.h0mbie:BlodD
reportujem
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Vyřešené] Admin Ruzenka neco jako nadrzovani

od Rumcajz » 05 kvě 2016, 16:15

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Admin Ruzenka neco jako nadrzovani

Příspěvekod Taygete » 05 kvě 2016, 16:50 VIP

Zdravím.

Chtěl bych ti jen říct (zopakovat) že admin nevidí vše, jsem na serveru hodně často a když se stane že ti někdo dá Fish/Ub apod. tak máš napsat nějakému přítomnému adminovy (pokud zde nějaký je) ale vy raději začnete nadávat a poté se divíte že z toho máte taky problém.
Proto říkám že když ti tohle někdo udělá tak to ber s klidem at z toho potom taky nemáš problémy.
A také bych se nedivil kdyby se admin díval jen na tebe, znám tě tak vím že do všech na serveru rejpáš a jinak provokuješ, proto beru více zřetel na tebe než na ostatní.
Příště až ti někdo dá Fish tak napiš kdo to udělal a já nebo někdo jiný z kolegů ho bude hlídat a nemusíš se hned vztekat nebo nadávat.

Přeji hezký den.
Obrázek
Taygete
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod Karmik66 » 05 kvě 2016, 17:26 VIP

Admin nesmí trestat ty prohřešky, které nevidí. Tzn. že když ty nadáváš, tak v chatu to uvidí na 98%, zatímco takováto porušení pravidel není lehké všechny eliminovat. Proto pokud ti vadí, že tě někdo fishl, natoč demo a nahlas hříšníka do porušení pravidel. Tam bude náležitě potrestán, ty budeš klidnější a to hlavní.... Nebudeš trestán za nadávky.

Pokud máš nějaké důkazy tak je sem prosím dolož, v opačném případě bude stížnost zamítnuta.
Obrázek
Obrázek
Karmik66
CS 1.6 Support kapitán
CS 1.6 Support kapitán

Příspěvekod KOFOLA » 11 kvě 2016, 11:10

Vzhledem k tomu, ze je toto tema delsi dobu neaktivni, budu ho povazovat za vyresene. Vse dulezite bylo receno.

Admin nemuze banovat nic co nevidi, s fishem je to tezke, aby ho admin videl, musi u situace primo stat, nebo shodou okolnosti byt mrtvy a spectovat prave jednoho ze zucastnenych (fishovaneho nebo fishera).
Stezovat by sis mohl, v pripade, ze by ho zabanoval jen na zaklade toho, ze sis o to rekl, aniz by jsi adminovi dal jakykoliv dukaz nebo cokoliv jine.

Vse ti bylo vysvetleno, povazuji stiznost za neopravnenou a vyresenou.
V pripade, ze budes tocit demo, muzes hrace sam nahlasit v porusovani pravidel na nasem fore.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
KOFOLA
Spamer
Spamer

Zpět na Stížnosti na Adminy