• Stránka 1 z 1
Admin- SAM PROTI VSETKYM/ neopravnene kicky, bany a slay
okej takze uz treti krat som dostal ban na hranie od tohto skveleho objektivneho admina, zacalo to pred par dnami dal mi viacnasobne kick bez dovodu ani nepovedal nic len ma kickoval (nepouzival som chat, ping som mal v normale ani som nikoho neblokoval atd.) len tak ma aspon 5 krat a viac kickoval po rc. Potom mi dal slay ale to ma netrapi. Dnes mi naparil 3 bany ku vsetkym napisal ze provokacia
do chatu som z toho pisal len v jednom pripade a je fakt ze som napisal ze je trapko a borec kedze je taky mudry mi dal inst ban aj ked ta iny hrac viacnasobne pozival v chate slova ako hnoj a podobne ale to je urcite v poriadku, ziadna zaujatost
pravidla som v nicom neporusil, nikom som nenadaval a je to sidce dost prkotina ale komu by sa pacilo keby si z neho niekto kto ma davat pozor na dodrziavanie pravidiel robil srandu, mne to take vtipne nepride diky.

- Rosty
- Kolemjdoucí
Admin- SAM PROTI VSETKYM/ neopravnene kicky, bany a slay
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Admin- SAM PROTI VSETKYM/ neopravnene kicky, bany a slay
zaznam som nenahral pretoze ked som ho skusal pridat stranka vzdy spadla, ale sam vravel zevra si to nahrava tak ak si je isty ze ma pravdu tak urcie nema problem to pridat 

- Rosty
- Kolemjdoucí
Rosty píše:okej takze uz treti krat som dostal ban na hranie od tohto skveleho objektivneho admina, zacalo to pred par dnami dal mi viacnasobne kick bez dovodu ani nepovedal nic len ma kickoval (nepouzival som chat, ping som mal v normale ani som nikoho neblokoval atd.) len tak ma aspon 5 krat a viac kickoval po rc. Potom mi dal slay ale to ma netrapi. Dnes mi naparil 3 bany ku vsetkym napisal ze provokaciado chatu som z toho pisal len v jednom pripade a je fakt ze som napisal ze je trapko a borec kedze je taky mudry mi dal inst ban aj ked ta iny hrac viacnasobne pozival v chate slova ako hnoj a podobne ale to je urcite v poriadku, ziadna zaujatost
pravidla som v nicom neporusil, nikom som nenadaval a je to sidce dost prkotina ale komu by sa pacilo keby si z neho niekto kto ma davat pozor na dodrziavanie pravidiel robil srandu, mne to take vtipne nepride diky.
Takze ta zdravim

Konecne si sa odhodlal!

Takze takto, po poriadku, ty tu nebudes zo mna robit idiota to za prve okej? a Za druhe, ked sa nevies spravat tu na servery tak povedz doma, nech ta poriadne vychovaju!
K tomu prveku kicku pred ako pises, par dnami... dvaja ct nesli defus uz 3krat po sebe a tak dostali slay ... tvoja poznamka - 2018-12-21 18:30:07 gamesites klasicky admin 18 IQ. (mal si to brat ako upozornenie, nemas sa do navazat do admina)
a uz to zacalo... znova si sa pripojil, nahodne ma zabil a hned si napisal -
2018-12-21 18:33:45 nekickens ma ty bulo? len tak bez dovodu. Gamesites.cz ^Dust2 Only #2 de_dust2
2018-12-21 18:31:53 zer.
jedine co som ti na to napisal bolo -
2018-12-21 18:34:32 SAM PROTI VSETKYM ak neprestanes s tym provokovanim tak ochvilu si nezahras
tak znova si provokoval, usilovne

2018-12-21 18:36:32 My name is cicina danco23 ok, myslel som ze sa mozeme bavit na urovni ale k tomu ti treba rozum
2018-12-21 18:37:10 ukaz co je v tebe. Gamesites.cz ^Dust2 Only #2 de_dust2
2018-12-21 18:37:00 neviem sa dockat. Gamesites.cz ^Dust2 Only #2 de_dust2
2018-12-21 18:36:38 no davaj. Gamesites.cz ^Dust2 Only #2 de_dust2
este stale som ta len kickoval ... sam to tu pises

2018-12-21 18:51:07 a potom sa div ze ta nemaju ani vlastni rodicia radi. Gamesites.cz ^Dust2 Only #2 de_dust2
2018-12-21 18:50:53 daj mi 10x po sebe kick, potom slay a nezabudni napisat ze nadavky

tu som ti pisal co robis, ked si sa ma pytal aby som ti napisal dovod preto dostavas kick a slay
2018-12-21 18:49:57 SAM PROTI VSETKYM urazas kazdeho
tvoj chatlog : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... 062&page=1
dole su nicky ktore si si menil aby si ma nimi provokoval a uraza, a to nie len mna ale vzdy niekohol! : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... yer=564062
screeny kde ta upozornujem aby si sa zacal spravat normalne a neprovokoval stale : http://leteckaposta.cz/468844332
maj sa
-
Danco23 - CS 1.6 Admin
Btw, take blbosti, ako ze ti stranka spadla ani nepis, mas tu hltv, mozes si to stiahnut a casovat, kde co robim zle 
Ja som dokazy o tebe pridal, zato ty ani len jeden jediny. Pritom pises uplne kraviny. Mimochodom, slay si nedostal ani jeden, takze znova blbost. Kto bude chciet, nech si to vytiahne z logu.
Moja jediny poznamka k tebe bola, ze ti dam ban za demenciu, sudiac podla tvojho spravania...
Do chatu si ban nedostal pretoze si provokoval ako hore ukazujem nickmi.
Upozornoval som ta viackrat, ze dostanes baj aj do hry.
Prvy si dostal na 30 minut, nepomohlo, prisiel si, provokoval si
Dostal si druhy ban na 1hodninu
Znova to nepomohlo. Tak som ti to znova zvysil na 2 hodiny.
Vidim ze to nepomaha, mal by si so sebou nieco radsej robit..
To je odo mna vsetko.

Ja som dokazy o tebe pridal, zato ty ani len jeden jediny. Pritom pises uplne kraviny. Mimochodom, slay si nedostal ani jeden, takze znova blbost. Kto bude chciet, nech si to vytiahne z logu.
Moja jediny poznamka k tebe bola, ze ti dam ban za demenciu, sudiac podla tvojho spravania...
Do chatu si ban nedostal pretoze si provokoval ako hore ukazujem nickmi.
Upozornoval som ta viackrat, ze dostanes baj aj do hry.
Prvy si dostal na 30 minut, nepomohlo, prisiel si, provokoval si
Dostal si druhy ban na 1hodninu
Znova to nepomohlo. Tak som ti to znova zvysil na 2 hodiny.
Vidim ze to nepomaha, mal by si so sebou nieco radsej robit..
To je odo mna vsetko.
-
Danco23 - CS 1.6 Admin
mas to prehodene, najprv si ma niekolko krat kickol potom si mi dal ten slay a az potom som napisal 18 iq gamesites admin, pri tolkom gembleni sa ti asi pletu spomienky tak ti to opravujem
kludne daj zaznam, mne to jednodcho nechce ist alebo to neviem pridat ale rad by som to videl, lebo klasicky vytiahnes screeny veci co som napisal ale to ze si mi dnes dal bany uplne bezdovovdne, nijak som neporusil pravidla, absolutne nijak, oddovodnis to ze provokacie
spomen si kto koho zacal provokovat a kto koho kickol prvy bezdovodu a potom napis ze kto z koho zacal robit debila

- Rosty
- Kolemjdoucí
Rosty píše:mas to prehodene, najprv si ma niekolko krat kickol potom si mi dal ten slay a az potom som napisal 18 iq gamesites admin, pri tolkom gembleni sa ti asi pletu spomienky tak ti to opravujemkludne daj zaznam, mne to jednodcho nechce ist alebo to neviem pridat ale rad by som to videl, lebo klasicky vytiahnes screeny veci co som napisal ale to ze si mi dnes dal bany uplne bezdovovdne, nijak som neporusil pravidla, absolutne nijak, oddovodnis to ze provokacie
spomen si kto koho zacal provokovat a kto koho kickol prvy bezdovodu a potom napis ze kto z koho zacal robit debila
Pocuvaj kamarat, dodaj dokaz, ze to bolo inak, alebo nepis vobec. Ty sa stazujes na mna, ty daj dokaz ze som pochybil. Ja som pridal vsetko co som pridat na svoju obhajovu mal.. Ak mienis pisat dalsie kraviny, tak pis ale ja som tu skoncil s tebou a uz pockam len na vyjadrenie HLSA.
-
Danco23 - CS 1.6 Admin
No fajn, máš nyní jedinou možnost se tady adminovi za své chování a provokace omluvit, jinak Ti ban ještě klidně prodloužím. Hráči si na serverech chtějí v klidu zahrát a ne číst Tvé nechutné oplzosti a nadávky. Máš-li nějaký problém s adminem, máš jít tady na fórum a sdělit nám to, ne admina provokovat a urážet na serveru. Další Tvůj příspěvek si tedy rozmysli 

Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
Je nejaky rozumny dovod preco ked sa pripojim mi po chvli napise ze mam jedno kolo a potom mi dava ban?
- Rosty
- Kolemjdoucí
Svou šanci si nevyužil.
Důkazy tu nevidím, ban prodloužen.
Zamítnuto.
Topic zůstane odemčen, aby si mohl napsat slušnou omluvu, po které ti bude ban zkrácen. V případě, že tady bude cokoliv jiného bude topic uzamčen.
Důkazy tu nevidím, ban prodloužen.
Zamítnuto.
Topic zůstane odemčen, aby si mohl napsat slušnou omluvu, po které ti bude ban zkrácen. V případě, že tady bude cokoliv jiného bude topic uzamčen.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
ako sem mam vobec nieco zavesi ked pri pridavani 150 kb screenshotu mi pise ze som prekrocil kapacitu pridaneho súboru
Dnes dalsi ban na den, dovod ze obchadzanie banu
to je aj mozne? ak ano rad sa dozviem ako, hlavne ked mam ban na chat a voice, skoda ze si nedal doovd ze nadavky
by som sa zastal od smiechu aky si ty pánko

Dnes dalsi ban na den, dovod ze obchadzanie banu

- Rosty
- Kolemjdoucí
Rosty píše:ako sem mam vobec nieco zavesi ked pri pridavani 150 kb screenshotu mi pise ze som prekrocil kapacitu pridaneho súboru![]()
Dnes dalsi ban na den, dovod ze obchadzanie banuto je aj mozne? ak ano rad sa dozviem ako, hlavne ked mam ban na chat a voice, skoda ze si nedal doovd ze nadavky
by som sa zastal od smiechu aky si ty pánko
Pri tomto bane, ktory som ti dal teraz, som si ja nieco nevsimol.
Ban som ti nechal zrusit, uz by ti malo ist hrat.
Za toto sa ti ja ospravedlnujem

-
Danco23 - CS 1.6 Admin
Myslím, že vše Ti bylo patřičně vysvětleno. Omluva nikde, takže po dobu banu zpytuj svědomí. V případě, že se po vypršení banu budeš nadále chovat tak, jako doteď, tak ber na vědomí, že délky banů budou růst
LOCK.

Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1