• Stránka 1 z 1
Admin se jménen bohousek
Tenhle admin vlastně neporušuje žádná pravidla, nýbrž nikdy nebere simona a vyžívá se v ukládání banů. Chtěl bych na něho podat vrchní stížnost. Tahle stížnost vlastně ani nemá žádný podnět, není opodstatněná žádným porušením pravidel. Chtěl bych uvést na pravou míru, že tenhle admin je blbec a ňouma, k tomu ještě hlupák. Nevím, kdo si myslí, že je, ale toto chování je opravdu nepřípustné. Kdybych měl větší znalost v oblasti IT, jistě bych kvůli tomu hacknul a shodil servery gamesites, což by jistě bylo proti srsti jejím majitelům, kteří tyhle servery spravují. Opravdu důvodem ke shození je právě tenhle jeden admin, který nikdy nepoužívá mikrofonu a směje si lidem za ban! Opravdu je to tak, on se jim směje!!
Děkuji a přečtěte si dále mojí žádost o unban, kde již možná dochází k vyjmenování porušení pravidel od výšse zmíněného admina.
S pozdravem,
Oxid Uhličitý
Děkuji a přečtěte si dále mojí žádost o unban, kde již možná dochází k vyjmenování porušení pravidel od výšse zmíněného admina.
S pozdravem,
Oxid Uhličitý
- Oxiduhelnaty
- Amatér
Admin se jménen bohousek
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Admin se jménen bohousek
Ahoj pane, stížnost v jakém smyslu to na BOHOUŠKA vlastně je ? Nevidíme tu pravý důvod té stížnosti, než si vylíváš zlost....
-
Diaz - CS 1.6 Admin
Ahoj,
kdyby jsi uměl pořádně číst, viděl bys tam, že ta stížnost není opodstatněná. Jenom jsem chtěl říct, že to je blbec, to je vše. Pro tvoje další pokračovaní životem bych doporučil naučit se číst a chápat texty psané tvými spoluživočichy.
Díky a nebuď blbec jako je on.
Já si to hlavně myslím kvůli tomu, že se mi na JB2 běžně říká Oxid, ale měl jsem jiný nick. Simon řekl: ,,Oxide běž tam.'' Šel jsem teda tam a bohoušek počkal snad minutu než si uvědomil, že se nejmenuju Oxid, a následovně mě usmrtil výstřelem z AWP. Asi mu trvalo, než se kouknul na demo. Ale mohl mě nechat. Hraju na JB2 víc než kterýkoliv admin a znám pravidla stejně jako oni. Nevadí, pro příště si dám větší pozor
kdyby jsi uměl pořádně číst, viděl bys tam, že ta stížnost není opodstatněná. Jenom jsem chtěl říct, že to je blbec, to je vše. Pro tvoje další pokračovaní životem bych doporučil naučit se číst a chápat texty psané tvými spoluživočichy.
Díky a nebuď blbec jako je on.
Já si to hlavně myslím kvůli tomu, že se mi na JB2 běžně říká Oxid, ale měl jsem jiný nick. Simon řekl: ,,Oxide běž tam.'' Šel jsem teda tam a bohoušek počkal snad minutu než si uvědomil, že se nejmenuju Oxid, a následovně mě usmrtil výstřelem z AWP. Asi mu trvalo, než se kouknul na demo. Ale mohl mě nechat. Hraju na JB2 víc než kterýkoliv admin a znám pravidla stejně jako oni. Nevadí, pro příště si dám větší pozor

- Oxiduhelnaty
- Amatér
To že je někdo blbec ti neopravnuje tu psát stížnost, ve které musí být přesně napsáno, za co tu stížnost dáváš + nějaké dukazy o jeho vinně. Pokud tu z toho nic není, tak máš prostě smůlu.
-
Diaz - CS 1.6 Admin
Já mam prostě takovou zlost neopodstatněnou.
A ty bys mi nemohl dát unban jentak? Nebo alespoň védéčko, prosim... já to potřebuju. Aspoň mi dej VD na jedno kolo.

A ty bys mi nemohl dát unban jentak? Nebo alespoň védéčko, prosim... já to potřebuju. Aspoň mi dej VD na jedno kolo.

- Oxiduhelnaty
- Amatér
Jedine co ti mozeme dat je rada aby si sa siel prejst do nejake lesa 
staznost zamietam, lock

staznost zamietam, lock
-
PEto - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1