I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyřešeno] Admin Smoke #truelegend#18y.o#boosterko

Příspěvekod WuKong » 24 pro 2017, 21:19

Zdravíčko kafíčko :lol:
jde o admina Smoka ,který neplnil povinnosti admina (jak obvykle což můžeme vidět ve více stížnostech)
když sem šel do spectu ,abych ho natočil za neplnění adminování na serveru f2 tak sem dostal kick
Tento admin hraje rád na rank a absolutně ho nezajímá to, že hráči kempí, že někdo je na txt, popř. že je over, hlavní na tom je to, že admin jede na killy a nezajímá ho chod serveru, jak psal ve své žádosti o administrátorské práva.
Další věc, daný admin má asi nějaké problémy s hráčem N1 Sevik, neustále mu píše 14:25 (score, které N1 sevik jednou měl na serveru) neustále posměšky, jako legenda atd, pořád tyto "smějící se" věci.
Dle mého takový admin nemá mít absolutně práva, když se míní chovat jako dítě.
odkaz na posměšky -> https://prnt.sc/hrtt62 , https://prnt.sc/hrttkr , http://leteckaposta.cz/628393629
odkaz s kickem ze serveru-> http://leteckaposta.cz/590091686
V minulé stížnosti na daného admina od uživatele leaders69, kde ho Awee pokáral a napsal : "V případě že admin bude nadále nějak kazit hru nebo zneužívat práva (a klidně to zase může svádět na omyl), bude zrušen".
Co se týká povinnosti admina ,tak má jít lidem ,,PŘÍKLADEM" a ne ze sebe dělat tupce.
WuKong
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Vyřešeno] Admin Smoke #truelegend#18y.o#boosterko

od Rumcajz » 24 pro 2017, 21:19

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Admin Smoke #truelegend#18y.o#boosterko

Příspěvekod F3Smoke » 24 pro 2017, 23:20

Čau, "ano jak je zvykem psát o mě, že jedu na killy, což je uplná blbost. :) :D
mám takový dojem že jsem na furienu nejaktivnější admin a že mám nejvíce udělených banů za camp/nadávky/txt. co se týká overu, ve většině případů ten over dělám já, a VŽDY přehazuju další silnější hráče z mého teamu do enemy. co se týká neřešení campu a podobných věcí tak máš taktéž nepravdivou historku, protože vždy kontroluju místa kde by někdo mohl být a nemusím být ani ve spectu, to že tam hráč dojde po nějakém čase tak to neznamená že hnedka campí.. ten kick si dostal za to, že jsi byl ve spectě tam nemáš co dělat.. a ty vysmáté smajlíky mám dojem že zakazané nejsou.. né všechny odpovědi jsou směřované na hráče jménem ševik. :) víš ono není zrovna málo lidi co mi za ten den během hraní píše. Ať už ve hře, steamu nebo na fb.

a možná by to chtělo nějaké důkazy o tom jak zneužívám práva a neplním si své povinosti.

A jako poslední věc, admin má právo si zahrát. a pokud vidíš že nestíha na serveru hlídat 24 lidí, na forum máš PP a tam klidně nezbedníka mužeš bez problému nahlásit! ;)
Když jsem byl mladší, býval jsem namyšlený. Ale teď už nemám chybu. ;)
F3Smoke
Mistr
Mistr

Re: Admin Smoke #truelegend#18y.o#boosterko

Příspěvekod Izmael » 24 pro 2017, 23:31 VIP

Zdravím,

admin přímo mne prosím kontaktuje na steamu/TS, kde to s ním probereme, poté sem hodím verdikt (vzhledem k svátkům to může potrvat několik dnů, takže měj strpení).
Šerif
Asistent Šefredaktora

Obrázek
Izmael
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Re: [V řešení] Admin Smoke #truelegend#18y.o#boosterko

Příspěvekod Izmael » 25 pro 2017, 00:12 VIP

S adminem jsem to probral.

Do spectu chodit můžeš pouze pokud je to nezbytně nutné a není tam admin, pokud tam je admin, pak mu máš napsat a pokud záměrně ignoruje, pak ho nahlásíš (v případě, že je cheater na serveru, kempování admin si pohlídá jak uzná za vhodné).

Co se týče kempování, nevidím zde důkaz, že by to admin nehlídal a zároveň i kdyby důkaz byl, tak admin má mít možnost si také zahrát a nemusí stále hlídat a být ve spectu, ty můžeš hráče také nahlásit na fóru a časem se stát adminem. ;)

Admin si dá majzla na chování, vše mu bylo vysvětleno, pokud ho však bude kdokoliv záměrně prokovat či nadávat, budou za to získávat nemalé bany.

Stížnost zamítám. V případě dotazů sem piš.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Obrázek
Izmael
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy