• Stránka 1 z 1
Admin striker (War3ft 3 +savae 2)
Dobrý den,
Chci nahlásit že admin striker bez důvodu začal kickovat kamaráda Kocourika a když jsme se ho ptaly proč tak neodpovidal a ihned kickoval až i banoval na 10 min (i mě). Byl bych rád aby se to nějak řešilo, a aby se práce admina svěřovala člověku co má aspon něco v hlavě a né jen to že ví jak dát kick nebo ban.
Děkuji
Věrný hráč na Vašem servery
Chci nahlásit že admin striker bez důvodu začal kickovat kamaráda Kocourika a když jsme se ho ptaly proč tak neodpovidal a ihned kickoval až i banoval na 10 min (i mě). Byl bych rád aby se to nějak řešilo, a aby se práce admina svěřovala člověku co má aspon něco v hlavě a né jen to že ví jak dát kick nebo ban.
Děkuji
Věrný hráč na Vašem servery
- ReGaull
- Kolemjdoucí
Admin striker (War3ft 3 +savae 2)
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Admin striker (War3ft 3 +savae 2)
Tvůj ban. Varoval jsem tě, ať nespamuješ voice.
Úryvek z mého chatu: 2014-11-01 17:01:17 (Team) nesmapuj voice!. Gamesites.cz ^War3FT+SaveXP #2 de_blue
Ten tvůj kamarádíček mě provokoval. A když mu doporučím, ať si mě raději nevšímá, tak mi napíše "mohu říct to samé", takže po upozornění dostal kick a další hned jak se napojoval. Teď teprve uvidíš, jak se dá za všechno trestat banem
Tvůj kamarád dostal ban na den, za vyjadřování na serveru. Když jsem procházel jeho chat, abych našel naši konverzaci, tak než jsem k tomu došel, tak jsem našel pár pěkných nadávek a dokonce narážku na sexuální orientaci. Doufám, že ti poděkuje.
Úryvek z mého chatu: 2014-11-01 17:01:17 (Team) nesmapuj voice!. Gamesites.cz ^War3FT+SaveXP #2 de_blue
Ten tvůj kamarádíček mě provokoval. A když mu doporučím, ať si mě raději nevšímá, tak mi napíše "mohu říct to samé", takže po upozornění dostal kick a další hned jak se napojoval. Teď teprve uvidíš, jak se dá za všechno trestat banem

-
lenny - Zkušený
Re: Admin striker (War3ft 3 +savae 2)
nevidim tu ziadne dokazy o pochybeni admina. Hrac zjavne stratil zaujem o riesenie situacie.
Lock, staznost zamietam
Lock, staznost zamietam
-
PEto - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1