• Stránka 1 z 1
[Přijat] Admin/Survival
1. Vek: zz
2. Nick v hre: DavidTennant17, dříve než vydal mojang možnost změny nicku, jsem měl BannedCZ
3. Originálny MC: Originální MC mám už skoro 4 roky.
4. VIP (Mám aktivované / Nemám Aktivované ) : Nemám. Nevím proč by to musel být takový problém.
5. Primárny server kde chcete práva: Survival
6. Denná aktivita: Dost velká 7-15 hodin(myslím tím i pracovní/školní dny) A ano hned mi říkejte jaký jsem závislák.. VÍM co
dělám!
Také neříkám že to vždy bude v tomhle rozmezí, je možné že se něco bude dít, budu mít nějaký plán na celý den atd..
Také mám nahraných těch 35 hodin.
7. Priestupky na gamesites: Žádné, jen jednou jsem trochu naštval kasiku, ale nebyl to ani kick.
8. Priestupky mimo gamesites: Jen autokicky za spam, který ani nebyl spam.
9. Niečo o mne (minimálne 20 slov): Jsem člověk pro každou srandu do určité míry, strašně rád jezdím na kole, a nebo se prostě flákám venku celej den, dokážu všechny rozesmát, rád hraju fotbal, a další věci s míčem, jsem dost trpělivej, také do určité míry. Umím se téměř s každým udobřit, a nic mě nedokáže urazit. Jsem pracovitej, a vždy poctivej Mám rád lidi(nebo aspoň většinu z nich) Dokážu uklidnit lidi, když se naštvou(na mě, nebo na někoho jiného) Zajímám se o hry, nejradši mám nejspíš ten Minecraft no, pak Lolko, Combat Arms, Gothic 3.. No je toho spousta, skoro z každého druhu her. Mám rád sci-fi seriály. Strašně rád při hraní poslouchám písničky, nebo klidně i audio z nějakého seriálu, jen aby nebylo ticho. Taky strašně rád hraju eventy na vašem serveru, protože většina eventů jsou parkou, a já jsem na parkour neskutečnej machr.
Při problému se vždy snažím zachovat chladnou hlavu, a být klidnej, takže jsem klidnej člověk, i když musím říct že při hraní toho League of Legends ze mě ten klidnej člověk někdy vyprchá no..
To bude asi všechno co o mně vím. Nebo to co sem můžu napsat.
10. Prečo práve ja mám byť adminom (minimálne 50 slov): No.. tak proč právě já.. Jak už jsem psal, mám super aktivitu, což můžou někteří hráči a admini potvrdit, že jsem se poslední 3-4 dny v podstatě neodpojil ze serveru.
Potom také spousta věcí co jsem napsal u bodu 9. se hodí pro admina, jako trpělivost, uklidnit lidi, být spravedlivý, získat si lidi, postupně vysvětlovat, vyřešit i jiné problémy co mají lidi, zachování chladné hlavy při problému, pracovitý, a poctivý člověk, nemám s nikým spory možná až na 2 hráče podle kterých jsem údajně hacker.. Ale nebojte admin to zkontroloval, a nejsem!
. Ale jednoho z nich už se mi povedlo uklidnit, už teď některým lidem pomáhám, pokud tam není admin, například s nějakým příkazem, či jiným problémem, dále také nemám rád nepořádek(kromě nepořádku v mém pokoji, ten mi nevadí
) takže hlavně spam, nechápu proč lidé některé věci píšou tolikrát, stačí přece jednou, to mě vždy nejvíce naštve, no potom klasika jako nadávky, nějaké ty hacky, hádky vždy rád uklidním, zkušenosti s Adminováním mám, dříve už jsem býval admin a moderátor, takže nezkušenost by snad neměla hrozit, ale vždy se něco rád naučím, protože samozřejmě nevím a neumím všechno. Navíc momentálně, vše co na serveru dělám je že ve své vesničce běhám, pořád dokola, a sklízím, občas si zahraju event, s nebo jdu tak na 10 sekund do pvp, takže budu mít víc než dost času, a trpělivosti na hráče, kteří budou potřebovat pomocnou ruku. Také jsem se jako admin, nikdy nechoval moc povýšeně, vždy jsem se bavil s ostaními hráči, jako dřív, taky neberu všechno přehnaně, vážně(to neznamená, že když někdo bude spamovat, a další.. nechám to být) Ale prostě nejsem takový ten "pan pokerface" který se ničemu nezasměje. Také máte moc super A-Team do kterého bych se moc rád zapojil(Hlavně Remmi, a Hellmut
)
To bude asi vše, co jsem mohl napsat, snad toho není moc málo, těším se na odpověď P.S. Mám mikrofon, TS3 i skype. .
Pokud mi to nevyjde hold to zkusím znovu za měsíc no..
e.Mersi: Doporučujem,nieje čo dodať
2. Nick v hre: DavidTennant17, dříve než vydal mojang možnost změny nicku, jsem měl BannedCZ
3. Originálny MC: Originální MC mám už skoro 4 roky.
4. VIP (Mám aktivované / Nemám Aktivované ) : Nemám. Nevím proč by to musel být takový problém.
5. Primárny server kde chcete práva: Survival
6. Denná aktivita: Dost velká 7-15 hodin(myslím tím i pracovní/školní dny) A ano hned mi říkejte jaký jsem závislák.. VÍM co
dělám!

Také mám nahraných těch 35 hodin.
7. Priestupky na gamesites: Žádné, jen jednou jsem trochu naštval kasiku, ale nebyl to ani kick.
8. Priestupky mimo gamesites: Jen autokicky za spam, který ani nebyl spam.
9. Niečo o mne (minimálne 20 slov): Jsem člověk pro každou srandu do určité míry, strašně rád jezdím na kole, a nebo se prostě flákám venku celej den, dokážu všechny rozesmát, rád hraju fotbal, a další věci s míčem, jsem dost trpělivej, také do určité míry. Umím se téměř s každým udobřit, a nic mě nedokáže urazit. Jsem pracovitej, a vždy poctivej Mám rád lidi(nebo aspoň většinu z nich) Dokážu uklidnit lidi, když se naštvou(na mě, nebo na někoho jiného) Zajímám se o hry, nejradši mám nejspíš ten Minecraft no, pak Lolko, Combat Arms, Gothic 3.. No je toho spousta, skoro z každého druhu her. Mám rád sci-fi seriály. Strašně rád při hraní poslouchám písničky, nebo klidně i audio z nějakého seriálu, jen aby nebylo ticho. Taky strašně rád hraju eventy na vašem serveru, protože většina eventů jsou parkou, a já jsem na parkour neskutečnej machr.

10. Prečo práve ja mám byť adminom (minimálne 50 slov): No.. tak proč právě já.. Jak už jsem psal, mám super aktivitu, což můžou někteří hráči a admini potvrdit, že jsem se poslední 3-4 dny v podstatě neodpojil ze serveru.

To bude asi vše, co jsem mohl napsat, snad toho není moc málo, těším se na odpověď P.S. Mám mikrofon, TS3 i skype. .
Pokud mi to nevyjde hold to zkusím znovu za měsíc no..
e.Mersi: Doporučujem,nieje čo dodať

-
DogeTennant - Minecraft HLSA
[Přijat] Admin/Survival
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Admin/Survival
Čeká se.
-
TheRsM1 - Profesionál
Re: [Čeká se] Admin/Survival