• Stránka 1 z 1
ADMIN TÍM
Ahojte!
Dnes by som sa s Vami chcel podeliť o moju nepríjemnú skúsenosť na JB. Dnešné hranie bolo totižto sprevádzané namyslenými adminmi (samozrejme ja som najlepší, nie oni). Dnes vcelku dobrý admin Markus zneužil svoje právomoce a dal mi kick. Ale markus je inak frajer, on ma odpustené. Ale čo ma najviac zarazilo bolo to, že voľaký zakomplexovaný admin WALKON rozdával bany jak mu prišlo a samozrejme ušlo sa aj mne. pre nič za nič..... Akonáhle mi ban skončil, po následnom pripojení na JB bolo všetko okej, pozdravil som sa a hráč, teda admin, Walkon mi hned napísal niečo v zmysle "prestan provokovat" pičom je toto jeho správanie neprípustné a to z toho dôvodu, že som sa ani len neozval k jeho osobe. Žiadam o nápravu a o udelenie neodkladného PERMANENTNEHO BANU s popisom banu "to máš od vtáčika". Naspať k Markusovi, jeho trest si predstavujem následovne: počkáme kým bude server "v najlepšom" a v tom okamihu dostane kick.
Ďakujem za dočítanie môjho "výlevu"/žiadosti. Pekný zvyšok večera Vám prajem.
S pozdravom
TatkoPetko a.k.a. VTACIK.
Dnes by som sa s Vami chcel podeliť o moju nepríjemnú skúsenosť na JB. Dnešné hranie bolo totižto sprevádzané namyslenými adminmi (samozrejme ja som najlepší, nie oni). Dnes vcelku dobrý admin Markus zneužil svoje právomoce a dal mi kick. Ale markus je inak frajer, on ma odpustené. Ale čo ma najviac zarazilo bolo to, že voľaký zakomplexovaný admin WALKON rozdával bany jak mu prišlo a samozrejme ušlo sa aj mne. pre nič za nič..... Akonáhle mi ban skončil, po následnom pripojení na JB bolo všetko okej, pozdravil som sa a hráč, teda admin, Walkon mi hned napísal niečo v zmysle "prestan provokovat" pičom je toto jeho správanie neprípustné a to z toho dôvodu, že som sa ani len neozval k jeho osobe. Žiadam o nápravu a o udelenie neodkladného PERMANENTNEHO BANU s popisom banu "to máš od vtáčika". Naspať k Markusovi, jeho trest si predstavujem následovne: počkáme kým bude server "v najlepšom" a v tom okamihu dostane kick.
Ďakujem za dočítanie môjho "výlevu"/žiadosti. Pekný zvyšok večera Vám prajem.
S pozdravom
TatkoPetko a.k.a. VTACIK.
Keby nebolo piko svet bi bol smutným miestom.
Podeľte sa s kamošami.
Podeľte sa s kamošami.
- TatkoPetko
- Kolemjdoucí
Re: ADMIN TÍM
A ešte bi som chcel biť admin ak by sa dalo
Podeľte sa s kamošami.
Podeľte sa s kamošami.
- TatkoPetko
- Kolemjdoucí
Ďakujeme za názor.
Ak chceš, aby niekto tvoj "výlev" riešil, založ sťažnosť podľa vzoru.
Pekný zvyšok večera prajem.
S Pozdravom,
Kybercraft.
Ak chceš, aby niekto tvoj "výlev" riešil, založ sťažnosť podľa vzoru.
Pekný zvyšok večera prajem.
S Pozdravom,
Kybercraft.
Those who can't abandon anything, can't change anything.
-
kybik - CS 1.6 HLSA
A ty si čo za pokémona.
Podeľte sa s kamošami.
Podeľte sa s kamošami.
- TatkoPetko
- Kolemjdoucí
TatkoPetko píše:A ty si čo za pokémona.
prosym tu gramatygu si zlepsy ked chces bit atmyn
- sakulmore
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1