• Stránka 1 z 1
Admin War3FT+SaveXP #1
Ahojte, nechtěl jsem to sem psát, ale už mě to trochu aj štve. Admin border SID: STEAM_0:0:39380453 si adminuje jak se mu zachce, nezná příkazy typu amx_tsay, amx_psay, amx_csay, píše normálně do chatu, jelikož je to W3FT server spousta hráčů nepoužívá bind shopmenu tak píše normálně do chatovacího okna příkazy pro nákup itemu, v tu chvíli admin napíše vyhrůžku
"no plant=ban!" normálně do chatovacího okna. Upozornil jsem ho na to a on mě vykopl ... tohle není správný přístup admina. Pokud se na něho víc zaměříte zjistíte i další nedostatky... Přikládám 3 screeny vyznačil jsem to o co tady vyprávím.

"no plant=ban!" normálně do chatovacího okna. Upozornil jsem ho na to a on mě vykopl ... tohle není správný přístup admina. Pokud se na něho víc zaměříte zjistíte i další nedostatky... Přikládám 3 screeny vyznačil jsem to o co tady vyprávím.

-

Faze123 - Drbna

Admin War3FT+SaveXP #1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 
-

Rumcajz - Patriot

Re: Admin War3FT+SaveXP #1
Takže ty si tady chceš vymýšlet? Vážně to tak chceš? Líbí se mi, jak zkopírujete vždy jen to, co se vám hodí. Samozřejmě, že si "adminuji' jak chci. Jak jinak bych to také měl dělat? Pravidla striktně dodržuji. Kick si dostal až do navážení se do mě:
2015-05-17 16:47:00 no to je sice hezký ale pak to lidí nevidí aspoň adminuj pořádně když už. Gamesites.cz ^War3FT+SaveXP #1 de_inferno
Osvětlení situace: když jsem to psal, byl jsem u CT živý(bylo náš asi pět CT živých) a bylo poslední T a dobrých dvacet vteřin jsem neviděl, že by někdo zemřel a do konce kola zbývalo asi čtyřicet vteřin. Což znamená, že to bylo směrované přímo jemu jako jedinci. Kdybych to chtěl napsat všem, tak to napíši na sklo. Ty nemáš vůbec říkat adminovi, co a jak má dělat! Dělám to tak, jak já sám uznám za vhodné v souladu s pravidly. Což se také stalo. Takže když nemáš páru o adminově "práci", tak se o něj vůbec nezajímej. Vidím, že ty pravidla očividně znáš, takže tebe nebudu nikdy upozorňovat a automaticky dostaneš ban bez varování.
2015-05-17 16:47:00 no to je sice hezký ale pak to lidí nevidí aspoň adminuj pořádně když už. Gamesites.cz ^War3FT+SaveXP #1 de_inferno
Osvětlení situace: když jsem to psal, byl jsem u CT živý(bylo náš asi pět CT živých) a bylo poslední T a dobrých dvacet vteřin jsem neviděl, že by někdo zemřel a do konce kola zbývalo asi čtyřicet vteřin. Což znamená, že to bylo směrované přímo jemu jako jedinci. Kdybych to chtěl napsat všem, tak to napíši na sklo. Ty nemáš vůbec říkat adminovi, co a jak má dělat! Dělám to tak, jak já sám uznám za vhodné v souladu s pravidly. Což se také stalo. Takže když nemáš páru o adminově "práci", tak se o něj vůbec nezajímej. Vidím, že ty pravidla očividně znáš, takže tebe nebudu nikdy upozorňovat a automaticky dostaneš ban bez varování.
-

lenny - Zkušený

Hele když si pustíš dnešní demo z mapy de_westwood co se hrála 17. 05. 17:01 tak uvidíš jak jsi sám kickoval hráče nehledě na to že Saju 15 kotlu dene
jsi kicknul nejméně 12x to je podle tebe Správné zachování admina, podle tebe by se admin měl chovat takto dětinsky ? Sám jsi pak viděl že pak se do tebe začalo navážet víc lidí. Jestli si myslíš že ty vše děláš správně tak se nedíváš na lidi kolem sebe ... A k tomu co jsi psal, že si vymýšlím, kde to vidíš, aj demo si pusť ať uvidíš cos udělal a neděláš to poprvé, od tebe jsem nikdy neviděl zprávu z konzole a to že jsem na serveru docela často sice jen 5 dní ale ostatní admini píšou na sklo a každý to vidí a ban za kemp či nodefuse/plant nedostanou se zamyslí proč.... Nemá to cenu asi řešit když tuto situaci nezhodnotí někdo jiný .
-

Faze123 - Drbna

Jestli si myslíš že lžu tak se podívej na demo, na mapu která právě v tuto chvíli běží na serveru, zjistíš jaký názor na tebe mají ostatní hráči, třeba se z toho i ponaučíš a zjistíš, že nejsem jediný kdo si na tebe stěžuje. Neber to jako urážku nebo tak prostě se na to demo podívej je to mapa rats, a asi tento topick můžeš locknout, je to pro tvoje dobro protože tvoje chování dělá tvoje jméno 
-

Faze123 - Drbna

Hochu, takových jako ty bylo a bude. Dostanete kick na uklidnění a pouze se urazíte. Řekni mi jediný důvod, proč bych měl psát na sklo, když jsem živý? Není to vůbec potřeba. Samozřejmě, že dostal kick. Přečti si jeho chat, co psal. Potom ještě něco dodal, ale už byl od něj klid. Kdyby pokračoval, dostal by ban na uklidnění. Ostatní navážet? Víš proč? Protože oni nevidí to, co já. Vidí už jen mou reakci a jeho "přestupek" nevnímají nebo ho nepostřehli. Víš, vůbec mě netrápí, co si myslí hráči, kteří na serveru dělají to, co nemají, když si myslí, že tam admin není. Když se někdo chová jako idiot, řádně proti tomu zakročím. Jestli si myslíte, že uděláte "bububu", půjdu na web si stěžovat, tak klidně. Když dám ban a hráč si zažádá o unban, velice rád mu vysvětlím, kde udělal chybu. Jestli se někomu zdá, že jsem se zachoval k němu špatně, může to napsat sem a já mu znovu vysvětlím, proč jsem udělal co jsem udělal.
Nikdy se nestalo, že by se někdo zeptal: "Co jsem udělal špatně?" Vždy přilítnou a hned napíší, který kokot mě kickl, nebo děcko, atp. Sorry, ale tohle je podle mě infantilní chování Takže když je někdo negativní ke mně, si piš, že já budu maximálně negativní k němu.
Nic víc k tomu nemám co dodat.
Nikdy se nestalo, že by se někdo zeptal: "Co jsem udělal špatně?" Vždy přilítnou a hned napíší, který kokot mě kickl, nebo děcko, atp. Sorry, ale tohle je podle mě infantilní chování Takže když je někdo negativní ke mně, si piš, že já budu maximálně negativní k němu.
Nic víc k tomu nemám co dodat.
-

lenny - Zkušený

Už není asi co řešit, vidíš svoji správnost ok neberu ti to, můžeš to locknout .
edit. by lenny: Já to lockovat nebudu. Stížnost je na mou osobu.
edit. by lenny: Já to lockovat nebudu. Stížnost je na mou osobu.
-

Faze123 - Drbna

Chování hráče je nevhodné na serveru. Musí každého upozornovat a nadávat mu.
Bud rád, že jsi nebyl potrestán i jinak
Stížnost zamítnuta...
Bud rád, že jsi nebyl potrestán i jinak
Stížnost zamítnuta...
-

Diaz - CS 1.6 Admin

• Stránka 1 z 1