• Stránka 1 z 1
[Z]Admin Žiadosť
Žiadosť o admin práva na servery Public
Dobrý deň, chcel by som požiadať o admin práva na vašom public servery.
Nick v hre : MovemenT
Nick na fóre : MovemenT
Profil na fóre : ucp.php
Vek : 23
Steam nick : MovemenT
Steam ID : STEAM_0:0:503671900
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... yer=104835
Pod týmto nickom hrajem posledné dva roky, predošlých zhruba 10 rokov som hral pod nickom Deivo alebo [D]eivo.
Na GS som nikdy ban nemal, a jeden ban som mal na kotelne asi pred 10 rokmi za neúmyselnú reklamu
Niečo o sebe : Volám sa Dávid, mám 23 rokov, živím sa ako elektrikár v zahraničí, momentálne mám dosť času pri tejto pandémií COVID-u, popri práci mám tak 1-2 hodinky denne. Nemám problém pracovať v kolektíve, viackrát som bol adminom na iných serveroch, som spoločenský typ a samozrejme mám skúsenosti s amxx aj s veľa inými plugynmi.
Dnes som si u vás zakúpil VIP, chcel som podporiť portál na ktorom som hrával roky rokúce no ale neboli financie, a teraz keď sú som sa zas vrátil k starej dobrej 1.6-ke. Nebránim sa on-line pohovoru discord / ts.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Už dlhšie pracujem na serveroch na hrách ako je csgo,cs 1.6 a minecraft, ale keďže cs 1.6 už nemá takú popularitu a komunitu ako kedysi (staré dobré časy), tak nieje možné rozbehnúť nový server, nakoľko gamesites je jeden z najväčších a najlepších portálov v EU a podľa mňa aj na celom svete.
Za odpoveď vopred ďakujem.
Dobrý deň, chcel by som požiadať o admin práva na vašom public servery.
Nick v hre : MovemenT
Nick na fóre : MovemenT
Profil na fóre : ucp.php
Vek : 23
Steam nick : MovemenT
Steam ID : STEAM_0:0:503671900
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... yer=104835
Pod týmto nickom hrajem posledné dva roky, predošlých zhruba 10 rokov som hral pod nickom Deivo alebo [D]eivo.
Na GS som nikdy ban nemal, a jeden ban som mal na kotelne asi pred 10 rokmi za neúmyselnú reklamu

Niečo o sebe : Volám sa Dávid, mám 23 rokov, živím sa ako elektrikár v zahraničí, momentálne mám dosť času pri tejto pandémií COVID-u, popri práci mám tak 1-2 hodinky denne. Nemám problém pracovať v kolektíve, viackrát som bol adminom na iných serveroch, som spoločenský typ a samozrejme mám skúsenosti s amxx aj s veľa inými plugynmi.
Dnes som si u vás zakúpil VIP, chcel som podporiť portál na ktorom som hrával roky rokúce no ale neboli financie, a teraz keď sú som sa zas vrátil k starej dobrej 1.6-ke. Nebránim sa on-line pohovoru discord / ts.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Už dlhšie pracujem na serveroch na hrách ako je csgo,cs 1.6 a minecraft, ale keďže cs 1.6 už nemá takú popularitu a komunitu ako kedysi (staré dobré časy), tak nieje možné rozbehnúť nový server, nakoľko gamesites je jeden z najväčších a najlepších portálov v EU a podľa mňa aj na celom svete.
Za odpoveď vopred ďakujem.
- MovemenT
- Kolemjdoucí
[Z]Admin Žiadosť
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Admin Žiadosť
Ešte by som chcel doplniť že playtime 20hodín určite mať ešte nebudem ale nieje problém to dohnať, keby som nemal záujem hrať, tak by som túto žiadosť nikdy nepísal, nehral som pod tým nickom 1.6 odkedy som si kúpil csko na steame skoro vôbec, viacej som hrával cs:source ale myslím si že o nahratý čas vôbec nejde pretože ako non-steam som si nahral XYZ hodín na vašom portály na viacerých serveroch.
- MovemenT
- Kolemjdoucí
Čau, nahrej aktivitu, nahlašuj do porušení pravidel a za měsíc požádej znovu 
Zamítnuto.

Zamítnuto.
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
Zdravím, je podmienkou čakať mesiac alebo ak sa mi to podarí skôr tak môžem podať žiadosť znova skôr ?
- MovemenT
- Kolemjdoucí
Re: [Z]Admin Žiadosť
Dejme tomu ten měsíc, ať se uvidí, co v Tobě je 

Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1