• Stránka 1 z 1
Admin Zombie blood 1
Caf. Dnes vecer 21:02 som hral z jednich vasich serverou kde som dobre hral mal aj skore atd.
Bol tam admin nazvom Player pisal som tam jednemu tipkovi ze preco dava info na jedneho -,-
admin mu nedal ziadni kick ani nic a mna kickol -,- Pisem adminovi ze nech sa ako uvedomi a ze kick mal dat jemu a nie mne pozeral som si toho hraca a on mal furt to iste skore a admin ho nekickol -,- Toto kde sme ?? Ake chcem aby ste to riešili -,-
Dakujem a nie nemam demo ani nic ale ten admin ma vazne nastval -,- A ini admini aspon pockaju kym nebudem hl zombie az potom my daju kick .-,- takimto dmntom s prepacenim by ani admin prava nemali davat -,-
Bol tam admin nazvom Player pisal som tam jednemu tipkovi ze preco dava info na jedneho -,-
admin mu nedal ziadni kick ani nic a mna kickol -,- Pisem adminovi ze nech sa ako uvedomi a ze kick mal dat jemu a nie mne pozeral som si toho hraca a on mal furt to iste skore a admin ho nekickol -,- Toto kde sme ?? Ake chcem aby ste to riešili -,-
Dakujem a nie nemam demo ani nic ale ten admin ma vazne nastval -,- A ini admini aspon pockaju kym nebudem hl zombie az potom my daju kick .-,- takimto dmntom s prepacenim by ani admin prava nemali davat -,-
i Was here bláázen 

-
RoaeroFairPlay - Kolemjdoucí
Admin Zombie blood 1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Admin Zombie blood 1
Já pochopil jen to, že někdo házel infect pouze po jednom hráči. To je jediné, čemu jsem z té písmenkové patlanice rozuměl. Každopádně to je volba hráče, kam infect hodí a není to trestané v žádném případě. Hodit ho může jak je libo.
Pokud tomu někdo rozumí více, prosím o překlad.
Pokud tomu někdo rozumí více, prosím o překlad.

-
Xter - Spamerův sluha
Čau, dnes večer v 21:02 jsem hrál na jednom z vašich serverů, kde jsem měl dobré skóre a tak dále.
Byl tam administrátor s jménem Player, psal jsem tam jednomu typkovy, "proc hazis inf na jednoho?" admin mu nedal zadny kick ani n, a mě kicknul. Píšu mu "uvedom sa" a ze kick měl dát jemu a ne me koukal jsem na toho hrace a měl furt to samé skóre a admin ho nekickl. Toto kde jsme ? Chci aby jste to resili.
Děkuju a nemám demo, nic, ale ten admin me vazne naštval.
Potom mi dají kick. Takovým "dmntom" by ani práva neměli dávat.
Přeloženo z hebrejstiny
.
Byl tam administrátor s jménem Player, psal jsem tam jednomu typkovy, "proc hazis inf na jednoho?" admin mu nedal zadny kick ani n, a mě kicknul. Píšu mu "uvedom sa" a ze kick měl dát jemu a ne me koukal jsem na toho hrace a měl furt to samé skóre a admin ho nekickl. Toto kde jsme ? Chci aby jste to resili.
Děkuju a nemám demo, nic, ale ten admin me vazne naštval.
Potom mi dají kick. Takovým "dmntom" by ani práva neměli dávat.
Přeloženo z hebrejstiny

ROCCO PANKO DAVEJ POZOR PREJEDE TE TANK
TEBE VYCHOVALA ULICE A MĚ PUNK
TEBE VYCHOVALA ULICE A MĚ PUNK
-
iDeviLeKKK - Spamerův sluha
I tak to postrádá smysl.
Ale díky. Lock.

-
Xter - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1