• Stránka 1 z 1
Admini - děti?
Lidi si zaplatili VIP a pak dostávají ban od nějakých malých zakomplexovaných děcek, co ani neumí hrát. To opravdu může dělat admina každej osel? Který banuje za řečnický nadávky a za to, že někdo nestihne dojít na plant? Vedení by se mělo nad sebou zamyslet a neměli by dávat práva nesvéprávným osobám typu Sunny a hell was made in heaven .. no určitě jich bude ještě spousty.
- boule
- Kolemjdoucí
Admini - děti?
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Admini - děti?
Rád bych ti pomohl, bohužel tady nevidím nic s čím by se dalo něco udělat..
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Ahoj asi jsem podle tebe zakomplexovaný ale to nevadí
s tím se budeš muset smířit na tom nic nemění, že si buď nadával nebo nešel PLANT/DEFUSE je to tvoje povinnost za každou cenu.. např "SEJVOVAT GANY" blbost to si dělej na GSCW serverech.
Jestli máš důkazy tak je dodej.

Jestli máš důkazy tak je dodej.
-
qSunNy - Drbna
Malé zakomplexované děti? Asi jsi jasnovědec. Podle mě ale bude problém někde jinde.
Nedodal jsi nic relevantního, není se dále o čem bavit.
Zamykám, stížnost bez důkazů.
Nedodal jsi nic relevantního, není se dále o čem bavit.
Zamykám, stížnost bez důkazů.
Capture The Flags , STEAM: Hon
Odemykam stiznost protoze KAZDY koho se ta stiznost tyka ,ma pravo se do 48 hodin vyjadrit, takze pokud nemas dukazy o jejich vinne , tak se ti potom tento topik lockne.
Jinak dalsi nevhodne chovani bude vest k tomu, ze ti to tu locknem a dalsi veci muzeme resit pres PMku.
Jinak dalsi nevhodne chovani bude vest k tomu, ze ti to tu locknem a dalsi veci muzeme resit pres PMku.
-
Diaz - CS 1.6 Admin
Jo, klidně to zamkni, nejdřív jsem to ani psát nechtěl, tak důkazy nemám. Ale oni jsou stejně zbytečný, protože adminy budou stále a dělat si stejně budou co chtějí. Navíc než se něco vyřeší ( samozřejmě ku prospěchu adminů), tak mi ban skončí No .. a jestli nejste děcka, tak to je ještě horší, když máte stejný reakce. Tak přeji hodně štěstí a co nejméně platících i normálních hráčů za vaše chování. čus
- boule
- Kolemjdoucí
Možná tomu nebudeš věřit,ale i admini se musí držet určitých pravidel ,tak jako i ty,naopak jsou na tom hůř, protože cokoliv admin udělá,tak na vše musí mít důkazy,jelikož je pod častým dohledem ostatních. Příště udělej důkazy a možná budeš i překvapen fungováním GS , tedy pokud budeš v právu 

-
franta81 - Pokročilý
Důkazy jsi nedoložil, i na Tvé přání - stížnost zamítnuta.
Zamykám.
Zamykám.
Capture The Flags , STEAM: Hon
• Stránka 1 z 1