• Stránka 1 z 1
[Z] Admini jsou zkorumpovaní a nechávají se podplácet!
Důkaz : viděl sem to
Styďte se, tohle je nemorální!
Styďte se, tohle je nemorální!
Pěkně mě serete!
-
SheriffAdmin - Kolemjdoucí
[Z] Admini jsou zkorumpovaní a nechávají se podplácet!
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Admini jsou zkorumpovaní a nechávají se podplácet!
Mám pocit že se Hexe začal věnocat aktivní propagaci nacismu na gamesites. Tato činost je mi velice nepříjemná. prosím gamesites aby toto řešilo.
- Plinto
- Kolemjdoucí
Re: Admini jsou zkorumpovaní a nechávají se podplácet!
Plinto píše:Mám pocit že se Hexe začal věnocat aktivní propagaci nacismu na gamesites. Tato činost je mi velice nepříjemná. prosím gamesites aby toto řešilo.
Ihned se pustím do řešení, je nám velice líto, že si potkal takto hrozné zkušenosti na našich serverech.
S pozdravem Sheriff...
Pěkně mě serete!
-
SheriffAdmin - Kolemjdoucí
Re: [Z] Admini jsou zkorumpovaní a nechávají se podplácet!
Mimo vzor.
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
-
ericek111 - CS:GO Admin
• Stránka 1 z 1