I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Z] Admini jsou zkorumpovaní a nechávají se podplácet!

Příspěvekod SheriffAdmin » 20 dub 2021, 17:02

Důkaz : viděl sem to
Styďte se, tohle je nemorální!
Pěkně mě serete!
SheriffAdmin
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Z] Admini jsou zkorumpovaní a nechávají se podplácet!

od Rumcajz » 20 dub 2021, 17:02

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Admini jsou zkorumpovaní a nechávají se podplácet!

Příspěvekod Plinto » 20 dub 2021, 17:10

Mám pocit že se Hexe začal věnocat aktivní propagaci nacismu na gamesites. Tato činost je mi velice nepříjemná. prosím gamesites aby toto řešilo.
Plinto
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Re: Admini jsou zkorumpovaní a nechávají se podplácet!

Příspěvekod SheriffAdmin » 20 dub 2021, 18:11

Plinto píše:Mám pocit že se Hexe začal věnocat aktivní propagaci nacismu na gamesites. Tato činost je mi velice nepříjemná. prosím gamesites aby toto řešilo.

Ihned se pustím do řešení, je nám velice líto, že si potkal takto hrozné zkušenosti na našich serverech.
S pozdravem Sheriff...
Pěkně mě serete!
SheriffAdmin
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Re: [Z] Admini jsou zkorumpovaní a nechávají se podplácet!

Příspěvekod ericek111 » 20 dub 2021, 22:38

Mimo vzor.
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ericek111
CS:GO Admin
CS:GO Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy