• Stránka 1 z 1
ADMINI jsou ZMRDI
vysvětlí mi někdo za co mi dal admin ban? za to ze sem dal 3 hlavy a dalsiho do těla když sem slyšel kroky ????
Dotyčny admin by si měl uvědomit že mu nepatři celý svět .
Hraju cs asi 10 let nejsem žádné malé děcko ale toto už je příliž ... kde je nějaký důkaz ze jsem AB měl ??
Měli by ste se vzpamatovat a nedávat práva takovým vypatlaným jedincům co maji (peníze od mamky/tatky)
člověk hraje csko s vlastního potěšení a ve svém volném čase a vy jim takhle kurvíte hru . Sáhněte si do svědomi a okrádejte dál malé děti at mate profit . .
Navíc jestli si myslíte že ten ban neumim obejít tak ste na omylu .
jestli se dočtu někde na foru že nějaky bezmozek admin zase dá ban hračovi co nikdy nic nezapl začne zase padat GAMESITES
dokud si hlavni admini neuvědomí že něco v jejich týmu je špatně ..
za 10 minut se vidime na csku
))) dd2#4

Dotyčny admin by si měl uvědomit že mu nepatři celý svět .
Hraju cs asi 10 let nejsem žádné malé děcko ale toto už je příliž ... kde je nějaký důkaz ze jsem AB měl ??
Měli by ste se vzpamatovat a nedávat práva takovým vypatlaným jedincům co maji (peníze od mamky/tatky)
člověk hraje csko s vlastního potěšení a ve svém volném čase a vy jim takhle kurvíte hru . Sáhněte si do svědomi a okrádejte dál malé děti at mate profit . .
Navíc jestli si myslíte že ten ban neumim obejít tak ste na omylu .
jestli se dočtu někde na foru že nějaky bezmozek admin zase dá ban hračovi co nikdy nic nezapl začne zase padat GAMESITES

za 10 minut se vidime na csku

- keketko
- Kolemjdoucí
ADMINI jsou ZMRDI
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
.
MIMOCHODEM nestojím za těmi utoky na server ja , ale stačí jen vědět kdo 
byl bych nerad kdyby zase hráči co hrajou fair play a co hrajou pro radost zase trpěli za DEMENCI některých jedinců z A.Teamu .
ja jen žádám důkaz o mém AB když mam teda ban a a když jsem měl to AB ...

byl bych nerad kdyby zase hráči co hrajou fair play a co hrajou pro radost zase trpěli za DEMENCI některých jedinců z A.Teamu .
ja jen žádám důkaz o mém AB když mam teda ban a a když jsem měl to AB ...
- keketko
- Kolemjdoucí
OMLUVA ZA NÁZEV PŘÍSPĚVKU
omlouvám se za název příspěvku . chtěl jsem to opravit ale už to nejde . Všíchni admini nejsou stejní ale toto mě fakt vyburcovalo ....
nežádam UB . chci jen video nebo důkaz o mém AB at zjistíte že si admini davaji bany jen tak když sem jim zachce .
nežádam UB . chci jen video nebo důkaz o mém AB at zjistíte že si admini davaji bany jen tak když sem jim zachce .
- keketko
- Kolemjdoucí
Re: ADMINI jsou ZMRDI
Zdravím,
pokud chceš požádat o unban, kam ti příslušný admin doloží důkaz, napiš podle vzoru téma v sekci Unban Žádost zde na fóru.
A dej si pozor na jazyk.
Lock.
pokud chceš požádat o unban, kam ti příslušný admin doloží důkaz, napiš podle vzoru téma v sekci Unban Žádost zde na fóru.
A dej si pozor na jazyk.
Lock.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Asistent Šefredaktora
-
Izmael - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1