Vše ohledně kategorie serverů: GunGame Servery

Admini - neadmini? | GG1

Příspěvekod Raccoon » 06 led 2018, 18:58

Zdravím,

už nějakou chvilku hraju na GG1 a poměrně mě začíná štvát počet toxických hráčů a cheaterů na serveru.
GG1 je server, který je převážnou část dne a plný tak by člověk řekl, že by mohl mít i aktivní admin team. Jediné co vidím tak jsou nadávky, úmyslné teamkilly hráčů (to je snad každou mapu a ještě jsem neviděl že by nějaký admin zasáhl) a cheateři.

O práva jsem si zažádat zkoušel, nicméně vyhověno nebylo a já se nebudu doprošovat o to, abych mohl udržovat server v pořádku. To by mělo být hlavně ve vašem zájmu.
Hraju pro odreagování, nechci řešit blbosti a prostě hrát, ale i tak si dám tu práci že jdu do spectu (ze kterýho to člověka stejně pořád kickuje) a nahraju cheatera... demo nahraju klasicky příkazem do konzole "record xxx". Dám si tu tu práci že rozepíšu topic na fóru o nahlášení hráče a nakonec mi vyhodí hlášku že soubory formátu .dem nepodporují.
Pak vidím že pokud chci demo hráče mám si kliknout někde někam, tam něco najít, tam se registrovat, bla bla bla... no prostě mi ta práce přes x hoven co člověk musí udělat za to nestojí.

Chci jen požádat abyste zvážili nábor nových a aktivních adminů (já už zájem o práva nemám). Aktivních hráčů s mozkem je na serveru dost.
Jen dnes jsem natočil jednu známou firmu na serveru při úmyslném teamkillení a dva hráče s CD-hackem (jeden poměrně aktivní hráč, už má asi 4 000 killů na serveru... hrál si několik map a nikoho to nezajímalo přitom taková věc se pozná po 10 sekundách sledování.

Přeji hodně zdaru při pročišťování serveru, já si jdu (snad bezproblémově) zahrát. ;)
Raccoon
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí
 
Příspěvky: 2
Registrován: 07 pro 2017, 16:50
Bydliště: Blansko

Admini - neadmini? | GG1

od Rumcajz » 06 led 2018, 18:58

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22
Bydliště: Blansko

Re: Admini - neadmini? | GG1

Příspěvekod Maxipes » 26 led 2018, 08:47

Tvemu rozhorceni celkem rozumim, na GG taky rad hraju a vim, ze se tam pravidla opravdu porusuji. Pokud s tim chces opravdu neco delat, radi te mezi adminy prijmeme.

Raccoon píše:abyste zvážili nábor nových a aktivních adminů


Nabor novych adminu je otevreny nepretrzite. Zadatel o admina musi splnovat par zakladnich veci - mit originalni hru, potrebnou aktivitu na serveru, slusne vyjadrovani a taky musi projevit trochu snahy. Tu si predstavujeme prave tak, ze budes nahlasovat podobne preslapy proti pravidlum a hraci za to budou potrestani. Natoceni dema, jak sam pises, zvladas. Uploadovani na leteckou postu je otazka par vterin, zalozeni topicu, kam odkaz na demo dodas, pak maximalne par minut. Registrovany na foru jsi, tak nevim, o jake dalsi registraci mluvis.
Uživatelský avatar
Maxipes
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
 
Příspěvky: 1368
Registrován: 13 čer 2013, 15:35

Re: Admini - neadmini? | GG1

Příspěvekod ImCadogan » 26 led 2018, 10:10 VIP

Je pravda že na GG hrá strašne veľa hráčov nehovoriac o GG 1 ktorý je často full. Nie všetci admini majú stále čas najmä cez týždeň sú aj iné povinnosti. Avšak snažím sa viacej kontrolovať Gungames lebo stále sa tam nájde nejaký cheater. Bolo by fajn keby admini venovali o trochu viacej pozornosti tomuto serveru. Keď nám ale chceš pomôcť máš možnosť si požiadať o admin práva ako spomínal Maxo.
CS 1.6 Admin
Redaktor
Uživatelský avatar
ImCadogan
Zkušený
Zkušený
 
Příspěvky: 186
Registrován: 02 srp 2017, 22:40
Bydliště: Slovensko


Zpět na GunGame Servery

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků