• Stránka 1 z 1
Admini si nevykonávajú svoje povinnosti - MarcusJB a 23
Názov témy - Načo sú admini?
1. examination 1060 STEAM_0:0:957248250 8 21:37 80 0
2. Popis situácie:
Počas dnešnej hry, kedy bol jasný over u CT, admini absolútne ignorovali skóre, ktoré bolo jasne v prospech CT. Admini boli na serveri a nič s tým neurobili. Ide o adminov Marcus JB a 23. Stalo sa mi veľakrát, že ma admini prehadzovali medzi tímami a ak som nechcel hrať za daný tím, dostal som kick. Najprv som písal na plochu správu, prečo nikto nerieši OVER, ale samozrejme bez odozvy.
Opäť dvojaký meter.
Dôkaz: screenshot
1. examination 1060 STEAM_0:0:957248250 8 21:37 80 0
2. Popis situácie:
Počas dnešnej hry, kedy bol jasný over u CT, admini absolútne ignorovali skóre, ktoré bolo jasne v prospech CT. Admini boli na serveri a nič s tým neurobili. Ide o adminov Marcus JB a 23. Stalo sa mi veľakrát, že ma admini prehadzovali medzi tímami a ak som nechcel hrať za daný tím, dostal som kick. Najprv som písal na plochu správu, prečo nikto nerieši OVER, ale samozrejme bez odozvy.
Opäť dvojaký meter.
Dôkaz: screenshot
- adrijan
- Pokročilý

Admini si nevykonávajú svoje povinnosti - MarcusJB a 23
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 
-

Rumcajz - Patriot

Re: Admini si nevykonávajú svoje povinnosti - MarcusJB a 23
Udelas screen z posledniho kola a ze si psal vetu. Mam svoji odpoved nato, ale jelikoz te znam, tak mi posli HLTV i s casama kdy si to psal atd. Ja se podivam kdy jsem se napojil.
-

Marcus - CS 1.6 Admin

Ty si ale obrovský logik.....Čo, že je screenshot z posledného kola? Veď sa pozri na skóre u T-čiek .... Aké tam je? Očividný over, ktorý sa nestal zo sekundy na sekundu....
- adrijan
- Pokročilý

- adrijan
- Pokročilý

No a tady píšeš, že se vyloženě ptáš. To je jedno, zas sis to upravil podle sebe. Mapa se blížila podle historii HLTV ke konci. T měli možná o něco málo lepší hráče co se týka KD. Tohle není důkaz. To je jen fotka z celkového score a že zrovna tam jsme oba admini. A určitě jsme tam nehrali celou mapu....
-

Marcus - CS 1.6 Admin

Mluvím o důkazu, který si dodal. (KD)
-

Marcus - CS 1.6 Admin

Tpč, toto není dokaz, tak ja neviem čo to je xddddddddddd šak ja jasne vidno, že CT mali dlhodobo na serveri over a vy ste s tým nič neurobili
- adrijan
- Pokročilý

• Stránka 1 z 1