• Stránka 1 z 1
Admini
skuste sa popytat hracov, ktori maju dobru aktivitu ci by nechceli skusit post admina. ja vidim aktivnych len dvoch adminov. to je velmi malo. Jasne da sa nahlasit hraca do PP ale to tiez trva nejaky cas kym si to kompetentni precitaju a tiez tu nemozu byt 24 hodin denne. Skuste prejavit trosku zaujmu aj zo strany GS, lebo na COD serveroch pravidla niekedy akoby neboli.
Podla mna by sa vela hracov chcelo stat adminmi, no mozno nevedia ako.
Ked tak aspon poprosit par adminov aby sa sem tam prisli pozriet na COD servery, nemusia tam hrat hodinu alebo viac, staci aj na par minut. Ked sa tam zastavi aspon 1/10 adminov GS raz za cas, bude to uricte lepsie ako doteraz
Ak tam pride niekto pozriet a nevedel by ako postupovat v sulade s pravidlami, kludne mi moze napisat na steam a ja mu rad pomozem, mozte si ma pridat a ja vam rad poradim, najdete ma na steame pod menom: miško
velmi rad pomozem pretoze, sam nemozem riesit to co by som chcel
Podla mna by sa vela hracov chcelo stat adminmi, no mozno nevedia ako.
Ked tak aspon poprosit par adminov aby sa sem tam prisli pozriet na COD servery, nemusia tam hrat hodinu alebo viac, staci aj na par minut. Ked sa tam zastavi aspon 1/10 adminov GS raz za cas, bude to uricte lepsie ako doteraz
Ak tam pride niekto pozriet a nevedel by ako postupovat v sulade s pravidlami, kludne mi moze napisat na steam a ja mu rad pomozem, mozte si ma pridat a ja vam rad poradim, najdete ma na steame pod menom: miško
velmi rad pomozem pretoze, sam nemozem riesit to co by som chcel
šošo: Všetko zlé je na niečo dobré
-
sosko - Pokročilý
Re: Admini
Je to podobné ako s Gungame servermi kde je potrebných viacej adminov. Nedá sa všetko stíhať predsa len tých serverov je veľa a nedá sa všade byť. Keď tam sú schopní hráči a majú záujem byť admini, tak nech si požiadajú o práva tu na fóre, každá pomoc sa hodí 

CS 1.6 Admin
Redaktor
Redaktor
-
ImCadogan - Zkušený
V prvom rade dakujem za odpoved. Mas u mna velke plus(cakal som odpoved tak po tyzdni +/-). Pisal som tento topic hlavne koly tomu, aby si admini, ktori tam nehraju, aspon nasli 5 minut nato, aby sa tam prisli pozriet (nie kazdy den, ale keby sa tam zastavil admim aspon raz za dva dni, bolo by to lepsie) . Mozno sa niektori obavaju pravidiel, ale pravidla su skoro rovnake ako na publicu, len treba vediet rozoznat itemy. Ako som spominal vyssie, keby niekto nevedel ako postupovat, kludne mi moze napisat a ja mu velmi rad pomozem. Bol som admin cca 3 roky na COD . Bohuzial, bola to moja chyba, ze ma zrusili. Nechcem sa vyhovarat, som si toho vedomy.
Jedine co by som Vas chcel poprosit, aby sa aj admini co nechodia na COD servery, sem tam "skocili" pozriet a spravit poriadok.
To je vsetko.
Vopred dakujem za kazdu odpoved
Jedine co by som Vas chcel poprosit, aby sa aj admini co nechodia na COD servery, sem tam "skocili" pozriet a spravit poriadok.
To je vsetko.
Vopred dakujem za kazdu odpoved
-
sosko - Pokročilý
Tak ohledně ppčka je to aktivní ale co máme banovat když nic se nenahlašuje
Často hraji na cod:mw1 tak mě tam můžeš zastihnout a napsat kde je ten problémový hráč skočím tam a vyřeším nebo to natočit a hodit to do pp a do určité sekce
Bylo by dobré kdyby tam bylo více adminu ale zase záleží na hráčích jak se chovají na serverech jestli nenadavaji či neporušuji pravidla
Často hraji na cod:mw1 tak mě tam můžeš zastihnout a napsat kde je ten problémový hráč skočím tam a vyřeším nebo to natočit a hodit to do pp a do určité sekce
Bylo by dobré kdyby tam bylo více adminu ale zase záleží na hráčích jak se chovají na serverech jestli nenadavaji či neporušuji pravidla
the legend has returned ღ
Ex Fun Admin/ CS:GO TTT Admin
Ex Fun Admin/ CS:GO TTT Admin
-
Elem3nT - Mistr
Chcel by som obnovit tento topic, admini co sem chodia castesie, skuste sa popytat aktivnych a hlavne normalnych hracov ci by chceli skusit bud post admina alebo akademiu
potrebujeme aspon dvoch adminov naviac na ten server.... dvaja admini su ozaj malo. Ja bohuzial, aj ked nie mojou vinou, uz s tym nic nespravim, moje slovo uz je nulove vdaka exremerovi ktory nebere ohlad na ospravedlnenie, ktore som mu napisal.... jedine co spravil, tak ma zrusil a nemal vobec zaujem to riesit dalej. Nebrem to osobne, berem to tak jak to je, ze na COD servery sa sere a sere sa aj na ludi ktory tie servery chcu zachranit 

-
sosko - Pokročilý
Admini nemuzou nabirat, to zalezi na HLSA koho vezmou, ovsem muzes sam napsat hracum aby zkusily se stat adminy.
-
Nocky - Profesionál
to mi je jasne ze admini nenaberaju
lenze niektori ludia maju divnu psychyku, ked im napisem ja tak mi ani neodpisu, ked som sa pytal ako admin tak chceli vediet ako na to..... preto pisem aby to admini skusili.... ale ako vzdy nikdy nedostanem odpoved na otazku ktoru polozim xD plujem na to

lenze niektori ludia maju divnu psychyku, ked im napisem ja tak mi ani neodpisu, ked som sa pytal ako admin tak chceli vediet ako na to..... preto pisem aby to admini skusili.... ale ako vzdy nikdy nedostanem odpoved na otazku ktoru polozim xD plujem na to
-
sosko - Pokročilý
• Stránka 1 z 1