[Přijata] Adminka na SB

Příspěvekod KacenQa » 16 led 2015, 18:07

1.Vek 17
2. Nick v hre KacenQa
3. Originálny MC onedlho si ho kúpim
4. Primárny server kde chcete práva Skyblock
5. Denná aktivita 2-3 hodiny
6. Priestupky na gamesites neviem o žiadnych
7. Priestupky mimo gamesites poznámok v škole by pár bolo‏
8. Niečo o mne (minimálne 200 slov): Volám sa Katka a pochádzam z malebnej dedinky Zacharovce neďaleko Rimavskej Soboty. Medzi moje hobby patri hlavne Minecraft mám ho velmi rada a hrávam ho aktívne 2 roky... Ale niekedy si rada zahrám XBOX a Counter Strike : Global Offensive alebo Team Fortress 2 či LOL. Taktiež sa učím hrať na klavír a harfu. Ale na harfu mi to moc nešlo, tak som ju predala. Rada kreslím portréty mojich blízkych. Keď mi nejde internet vybehnem von a tam si zahrám futbal s mojimi dedinskými priateľmi.. Študujem na strednej škole so zameraním na dizajn.. Škola ma baví pretože pri nej využívam svoju kreativitu taktiež aj na Minecrafte kde staviam luxusné domy. Mám rada zvieratá najmä psov sú taký prítulný to je ďalší dôvod prečo som začala hrávať minecraft môžete im tam dať jesť a tak ... Ale mačky sú pravý opak.. smrdia a su škaredé.. Taktiež milujem kreslené seriály a seriály obecne. Napríklad taký seriál 2Broke Girls je úplne super. Ovládam anglický jazyk a nemám rada výtržnosti na serveri na ktorý zrovna chodím!!! Je to proste od tých hráčov veľmi drzé a nemám to rada! A nesnažím sa veci riešiť kickami/banmi len v krajných prípadoch kedy si to daný hráč zaslúži. Viete už na veľa serveroch som riešila podobne problémy takže viem ako jednať s hráčmi. Adminkou som bola už na veľa serveroch no tie servery už zrušili (Bohužiaľ). Väčšinou som tam bola adminkou no chceli ma aj za builderku. Väčšinu príkazov z World Editu už poznám a tie čo nepoznám sa rada naučím .. tiež ich mám vypísane niekde pri sebe aby som sa ich ešte pilne učila. Mam veľmi rada Youtuberov ako sú napríklad SethBling (neviem ako sa to píše :D XD) taktiež GogoManTV videla som jeho videa o Minecrafte a tak som sa vlastne k tomu dostala. Je úžasne že niečo tak jednoduché je tak populárne. A teraz z iného súdka: veľmi veľa cestujem napríklad teraz na Vianoce som bola v Anglicku .. Keď cestujem spoznávam veľa vecí a dostávam inšpiráciu na stavanie nových stavieb. Rada sa pozerám na televíziu, najčastejšie na dokumenty so zameraním napríklad na liturgické obdobia. Môj najobľúbenejší hudobný štýl je klasická hudba, tiež mám rada polku. Plynule hovorím slovensky, anglicky, francúzsky a česky.
9. Prečo práve ja mám byť adminkou (minimálne 50 slov): Túto otázku si pokladám každý deň, pokladám si ju keď idem do školy, pokladám si ju v škole, pokladám si ju keď idem zo školy a samozrejme si ju pokladám aj keď som sama doma. Odpoveď je jednoduchá: nemám rada hráčov, ktorí si nevážia toho, že môžu hrať na tak kvalitnom servery, a podľa toho sa tak chovajú. Nemám rada hráčov, ktorí spamujú, urážajú, provokujú alebo sa inak navážajú do Admin Teamu. Jednoducho nemám rada hráčov, ktorí kazia prácu a nevedia nič iného len kritizovať. Tiež rada pomáham hráčom, napr. s príkazmi, ktoré ovládam dokonalo. Vrátane tých, ktoré budem potrebovať pre svoju budúcu funkciu. Taktiež som vždy milá a ochotná hráčom vždy s radosťou pomáham či už so surovinami alebo s akoukoľvek stavbou. Hlavnú vlastnosť, ktorú by som najradšej u seba vyzdvihla je spolupatričnosť. Tak ako vychádzam s ľudmi v reálnom živote, vychádzam s nimi aj cez internet. Uvedomujem si, že na druhom konci sedí človek z mäsa a kostí (a iných nepodstatných orgánov) , ktorý má tiež city.Preto by som určite výrobne vychádzala s vašim stavajúcim sa na nohy Admin Teamom. Ďalšou mojou kladnou vlastnosťou je jednoznačne trpezlivosť. Zažila som už rôznych hráčov, nie všetci boli chápavý a niekedy trvalo dlhé minúty než pochopili čo od nich chcem, aké je využitie toho či iného príkazu. Niekedy aj dlhé hodiny, keď pochopili, že kvalitný server tvoria hlavne hráči, a po tých je vyžadované, aby sa chovali slušne, aby Minecraft servery na Gamesites mohli prosperovať.
Dúfam, že ma príjmete s otvorenou náručou.
Vaša KacenQa. :twisted:
Neznášam mačky!
Minecraft Admin
KacenQa
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Přijata] Adminka na SB

od Rumcajz » 16 led 2015, 18:07

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Adminka na SB

Příspěvekod xcfzd » 17 led 2015, 09:50 VIP

ANO :twisted:

Pěkná žádost, Aktivní.
Jen si dokup Minecraft :twisted:

Doporučuji !
xcfzd
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod AwesomeM4RT1N » 17 led 2015, 10:40

Hráčku je vidno na SB aj na Survivali, čiže aktívna je.
DOPORUČUJEM
AwesomeM4RT1N
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Kovi » 17 led 2015, 13:52

Čaká sa (Jedná z naj žiadosti čo som čítal, aj keď scela zbytočne moc dlhá) :)

Nájdi si ma na TS "Kovi" alebo "Hurv1nek"
https://steamcommunity.com/tradeoffer/new/?partner=116949840&token=qtj8_oQv
Kovi
Drbna
Drbna

Re: [Čeká se] Adminka na SB

Příspěvekod Hurv1nek » 17 led 2015, 18:02 VIP

Přijata
Obrázek
Minecraft HLSA Obrázek
Hurv1nek
Mistr