I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyriešené] ADMINKO MARI A SA KOZLACEK

Příspěvekod Katijkaa » 09 dub 2022, 18:19

Mari vďaka tvojmu výlevu nadavka jebať , hráči neustale spamuju slovom jebat lebo veď adminova včerajšia odpoved na staznost bola že No, omlouvám se ti. Je mi líto, že zrovna tebe to pohoršilo. toto je akože v pohode adminove chovanie ? je totalne arogatný človek ktorý už raz bol za to zrušeny normalnym hlsa ak sa nemýlim KNEDLAJSOM a MAXIPSOM vtedy to tu ešte bolo normalne aj za doby HABSA A PEACEHO +ASDF toto čo tu teraz je si myslim dosť na zaplakanie.. Admin berie poniektorých hráčov doslova ako nejaké špiny robi si z nich srandu ak chcú pomocť na serveri tak bud radšej afkuje alebo rovno ignoracia alebo rovno hráča kickne lebo nema náladu to rišit ja si myslim že NORMALNY ADMINby mal mať na každeho taký isty meter čo bohužial admin mari nema ..xy oprávnene staznosti na tohto admina a SA a HLSA si ho neustále držia v A teame lebo je to ritolez, čo zatial normalní admini odchadzajú a ostava tu pomaly zberba na poniektorých normalnych adminov čo je dosť málo

KOZLAK je mi ľuto že už došli klučenky a nebudu sa vyrabat stale čakam na hrnček (už skoro 2 mesiace )
preegovany server admin čo si rieši stažnosti podla toho kto dal sťaznost a na koho stažnost rad predlžuje bany hráčom za jednu nadavku na permu (očakavam asi po tomto topicu permu za to že som sa vyjadrila na webe.S Admin kvoli ktorému odišli admini lebo sa chova jak totalny bezmozog a ešte im napiše že ŽIADAT O PRAVA SI NEMUSIA LEBO SU PERMANETNE ZAMIETNUTY uplne v pohode
Katijkaa
Drbna
Drbna

[Vyriešené] ADMINKO MARI A SA KOZLACEK

od Rumcajz » 09 dub 2022, 18:19

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: ADMINKO MARI A SA KOZLACEK

Příspěvekod Poland » 09 dub 2022, 18:31

Hodně se nudíš. Píšeš kraviny a věci, kterým nerozumíš. Zbytečná stížnost. Není třeba se vyjadřovat... :roll:
Dovaogēdys! Āeksia ossēnātās, menti ossēnātās, qilōni pilos lue vale tolvie ossēnātās, yn riñe dōre ōdrikātās. Urnet luo buzdaro tolvio belma pryjātās!

JB + ALL admin
JB AA
Poland
Spamer
Spamer

Příspěvekod Katijkaa » 09 dub 2022, 18:33

Chcela som si vyliať srdiečko :roll: ja si myslim že som to tu napisala dosť pravdivo som na seba pyšna :mrgreen:
Katijkaa
Drbna
Drbna

Příspěvekod eXtr3mer » 10 dub 2022, 22:29

Vyliať srdiečko si môžeš aj do denníka pred spaním a netreba kvôli tomu zakladať sťažnosť založenú na osobnom konflikte...
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy