• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté]Adminske práva
Ahoj, rád by som požiadal o admin práva na Call of Duty1 a Call of Duty2 serveroch
Nick v hre : SVKDEVILTO
Nick na fóre : SVKDEVILTO
Profil na fóre : ucp.php
Vek: 24 Rokov
Steam nick : SVKDEVILTO
Steam ID : STEAM_0: 1: 185347858
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_66442/ ... yer=138045
Prehrešky: zatiaľ som nemal žiadne, áno síce som pár krát vybuchol lebo ma jedovali nejaký tí cheatery a niektorý z urážkami ale nemal som žiadny trest vždy som sa schladil
Niečo o sebe : Ahoj volám sa Erik mám 24 rokov. Moje koníčky si autá keďže som vyučený automechanik, rybolov štýlu chyť a pusť, baví ma športová streľba zo zbraní
Prečo by som chcel na GS adminovať? :[/color][/color][/color] Cs hrávam už nejaký ten piatok a chcem sa podieľať na tom aby boli všetci na serveroch spokojný a nikto podceňovaný hlavne čo sa týka žien, dievčat. Navyše hráči na tých serveroch ma poznajú a držia mi palce
Ďakujem za venovaný čas nie som nejaký silný rečník ani itečkár ale verím že moju žiadosť ohodnotíte ako kladnú.
Nick v hre : SVKDEVILTO
Nick na fóre : SVKDEVILTO
Profil na fóre : ucp.php
Vek: 24 Rokov
Steam nick : SVKDEVILTO
Steam ID : STEAM_0: 1: 185347858
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_66442/ ... yer=138045
Prehrešky: zatiaľ som nemal žiadne, áno síce som pár krát vybuchol lebo ma jedovali nejaký tí cheatery a niektorý z urážkami ale nemal som žiadny trest vždy som sa schladil

Niečo o sebe : Ahoj volám sa Erik mám 24 rokov. Moje koníčky si autá keďže som vyučený automechanik, rybolov štýlu chyť a pusť, baví ma športová streľba zo zbraní

Prečo by som chcel na GS adminovať? :[/color][/color][/color] Cs hrávam už nejaký ten piatok a chcem sa podieľať na tom aby boli všetci na serveroch spokojný a nikto podceňovaný hlavne čo sa týka žien, dievčat. Navyše hráči na tých serveroch ma poznajú a držia mi palce

Ďakujem za venovaný čas nie som nejaký silný rečník ani itečkár ale verím že moju žiadosť ohodnotíte ako kladnú.
Som normálny chalan CS-ko hrávam už od mála
je to nejaký ten piatok.
Hrával som aktívne Fotbal ale kvôli práci nestíham som rád že sa aspoň na CSko dostanem keď mám trochu času na vyše
) a tak no

Hrával som aktívne Fotbal ale kvôli práci nestíham som rád že sa aspoň na CSko dostanem keď mám trochu času na vyše

-
SVKDEVILTO - Amatér
[Zamietnuté]Adminske práva
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Adminske práva
Prišlo mi na teba pár negatívnych postojov od adminov na tvoje správanie. V hlstats vidím určitý progres, ale ešte by som tomu dal čas. Aktívne hraj, spravaj sa slušne, nahlasuj do PP a o mesiac to môžeš skúsiť znova 
Zamietnuté

Zamietnuté
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
Re: [Zamietnuté]Adminske práva
Dohodnuté 

Som normálny chalan CS-ko hrávam už od mála
je to nejaký ten piatok.
) a tak no

-
SVKDEVILTO - Amatér
• Stránka 1 z 1