Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Z] ♛✪Afee✪♛/ Jailbreak

Příspěvekod orel1099 » 20 dub 2017, 10:48

Nick na serveru: ♛✪Afee✪♛

SID: STEAM_0:1:59221150

Sekce, na které chci práva: Jailbreak

Věk: 17

Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... player=420

Bany, které jsem dostal: Dostal jsem dva bany a to za mojí demenci. Ban mi byl udělen na konci minulých letních prázdnin, když jsem neuměl pravidla a začínal jsem s JB. Na serveru JB 3 jsem byl u ct a dal jsem MFK a jsem si vědom mé chyby.
Druhý ban jsem dostal v únoru za neúmyslný FK, když jsem si myslel že byly zákazy a nebyly. Hráči jsem se poté omluvil.

Něco o mně: Jmenuji se Dominik, mám 17 let a letos budu oslavovat osmnáctiny. Žiji na jihu Moravy ve městě známém jako Znojmo. Žiji zde s mým mladším bratrem který hraje též JB a často mu radím s pravidly. Mám chameleona jménem Franta. Dělám karate a jsem více mistr ČR. Rád též hraji počítačové hry převážně CS:GO a LOLKO (League of Legends). Umím pracovat s HTML a CSS editory. Ovládám protokol FTP (ale nejsem žádný profesionál spíše začátečník)

Proč právě já: Jsem velice trpělivý a mírumilovný hráč, který se snaží pomáhat ostatním a opravovat je když udělají chybu. Nejsem stroj a uvědomuji si že sem tam se ta malá chybka objeví, ale ihned se to snažím napravit. Chtěl bych pomoci s mými zkušenostmi a udělat pořádek na serverech.

Zkušenosti s CS:GO: Na CS:GO mám nahraných přes 1400 hodin z toho si troufám říci, že než byl vymazaný hlstatus měl jsem na JB nahraných přes 400 hodin. Můj rank je gold nova master.

Případné poznámky: Napsání přihlášky o admina mi doporučil admin Czech guy singing soviet songs který mi hodně pomohl s pravidly a přivedl na jb servery. Pokud máte nějaký dotaz ohledně mé osobnosti, tak se ho můžete zeptat.

Děkuji za přečtení a doufám v kladné vyřízení mé žádosti

S pozdravem

♛✪Afee✪♛
Jsem malý mírumilovný mimozemšťan #Ziji_na_Jupiteru
Obrázek
orel1099
Amatér
Amatér

[Z] ♛✪Afee✪♛/ Jailbreak

od Rumcajz » 20 dub 2017, 10:48

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: ♛✪Afee✪♛/ Jailbreak

Příspěvekod byLife » 20 dub 2017, 21:00 VIP

Byl si přijat k pohovoru, sleduj termíny a poté se na jeden z nich zapiš.
byLife
CS:GO Admin

Re: [Pohovor] ♛✪Afee✪♛/ Jailbreak

Příspěvekod byLife » 26 dub 2017, 20:18 VIP

Hráč neprošel testem z pravidel a byl zamítnut.
Za měsíc si můžeš požádat znovu
byLife

Zpět na Nábory Adminů