• Stránka 1 z 1
[Vyriešené] Ahoj
Toto nieje uplne stažnost ale skor chcem vysvetlenie. Ujebete mi další ban za čo? Že som pisal pravdu? Admini typu Logist. ten je dement jakého svet nevidel alebo Ctibi čo jeho zas nič nezaujima hru nerieši dajaky over alebo pravidla zaujima ho len rank to napisat vie. Admini na CF su absolutne neschopný čest vyjimkam napr. Kany a Rex ktory hru udržuju a snažia sa robit poriadok. Vám pride normalne riešit len jedneho hráča ktorý napíše svoj názor o ktorom su presvedčený aj ostatny hráči a miesto toho aby ste si to zistili aj od ostatných tak sa budete tu kryt navzájom a ujebavat ban a mysliet si že všetko bude ok. Dojebavate totu hru jak sa len dá potom sa plače že su ludia na vás vysadený no podaj by ne ked team adminou sa skláda z mentalne postihnutých čo maju ruky do x. (čest vyjimkam). Gratulujem postupily ste na nový level neschopnosti. Kryjte sa navzájom davajte bany kolko chcete to je aspon dokaz že nic nikdy nevyriešite
ste len nasmiech celému serveru wiz. logist a ctibi kludne vám to dojdem povedat aj TS nemám stým problem trebalo by sa trochu zamysliet a dakedy dat aj hráčom za pravdu a nie sa vyhybat zodpovednosti že ujebete ban

- SVKneviem
- Kolemjdoucí
[Vyriešené] Ahoj
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Ahoj
Preto sa prehadzujem hore dole skoro každú mapu, alebo prehadzujem hráčov... Väčšina máp čo som na servery tak končí tesným score ako to bolo aj teraz, pretože keď sa už urobí väčší rozdiel tak sa prehodím.
Je sranda že keď si ty v overe tak je všetko v pohode. Prehodíš sa tak raz za uhorský rok. Už sa neraz stalo že som došiel na server, nebol tam iný admin a ty si bol na čele slušného overu... Prečo si sa neprehodil keď ti vadí over? Tebe netrápi poriadok na servery ale osobné blaho. A sem si prídeš bludy vymýšľať.
Môžeš sa pochváliť ako rád chodíš na spawn zabíjať hráčov ako si nám to dnes na de_blue predviedol, keď miesto toho aby si zobral vlajku si radšej došiel pred CT spawn v invise, zabil mňa a ďalšie ct keď sme sa spawnli a až potom si šiel po vlajku.
Nemáš najmenšie právo si sem prísť ústa otvárať a kritizovať niekoho.
A čo sa môjho ranku týka, tak už ti pravdepodobne došlo že mi to celkom dobre strieľa a osobne preferujem hrať proti overu, podobne ako na GG
Väčšinou mi to zabezpečí viac killov keď spoluhráči nie sú až tak zručný strelci, takže rank ide hore aj keď sa nesnažím. To že napíšem na servery aký som rank neznamená, že mam klapky na očiach a nič iné nevnímam.
Je sranda že keď si ty v overe tak je všetko v pohode. Prehodíš sa tak raz za uhorský rok. Už sa neraz stalo že som došiel na server, nebol tam iný admin a ty si bol na čele slušného overu... Prečo si sa neprehodil keď ti vadí over? Tebe netrápi poriadok na servery ale osobné blaho. A sem si prídeš bludy vymýšľať.
Môžeš sa pochváliť ako rád chodíš na spawn zabíjať hráčov ako si nám to dnes na de_blue predviedol, keď miesto toho aby si zobral vlajku si radšej došiel pred CT spawn v invise, zabil mňa a ďalšie ct keď sme sa spawnli a až potom si šiel po vlajku.
Nemáš najmenšie právo si sem prísť ústa otvárať a kritizovať niekoho.
A čo sa môjho ranku týka, tak už ti pravdepodobne došlo že mi to celkom dobre strieľa a osobne preferujem hrať proti overu, podobne ako na GG

-
Ctibik - Sponzor
Ja som na smiech ľuďom na servery?
že mi to tam ešte nikto nepovedal, skôr sú tam kamarátsky ľudia
Nevymýšľaš si ďalšie blbosti aby si si prikrášlil túto tvoju sťažnosť nesťažnost? 
Ak dáš sťažnosť na admina s normálnym dôkazom a napíšeš to ako slušný človek a nie ako dáky sedlák tak sa to bude riešiť, my sa tu nekryjeme.
Týmto tvojím nadávaním a urážaním len dokazuješ čo za človeka si a ešte sa čuduješ keď za to dostaneš ban. Zamyslieť by si sa mal v prvom rade ty nad sebou

Ak dáš sťažnosť na admina s normálnym dôkazom a napíšeš to ako slušný človek a nie ako dáky sedlák tak sa to bude riešiť, my sa tu nekryjeme.
Týmto tvojím nadávaním a urážaním len dokazuješ čo za človeka si a ešte sa čuduješ keď za to dostaneš ban. Zamyslieť by si sa mal v prvom rade ty nad sebou

-
Ctibik - Sponzor
Už Ti to bolo napísané v predchádzajúcej sťažnosti, že ty tu nie si od toho, aby si kázal adminovi čo ma a nemá robiť. V prípade, že si bol svedkom toho, že si admin nesplnil povinnosti tak sa môžeš sťažovať a doložiť dôkazy ktoré tu ako vždy nevidím.
Naopak, opäť tu vidim, len urážky, klamstvá, výhovorky a na servery neustálu provokáciu z tvojej strany, ale aj zo strany tvojich “kamarátov” hráčov. Admini sú tak isto hráči a chcú si zahrať aj napriek ich úlohám na serveroch GS. Za tento výkon co si tu predviedol si zaslúžiš predĺženie banu! Chyba Ti pud sebazáchovy, keď že si už bol niekoľko krát potrestaný a bez zmeny. Admini na serveroch GS majú práva na spravu servera a s tým vyplývajúce povinnosti ktoré my admini neignorujeme ako ty píšeš, ale riešime ich podľa nastavených pravidiel. Žiaľ, vsetko čo tu píšeš je “bull shit”.
Naopak, opäť tu vidim, len urážky, klamstvá, výhovorky a na servery neustálu provokáciu z tvojej strany, ale aj zo strany tvojich “kamarátov” hráčov. Admini sú tak isto hráči a chcú si zahrať aj napriek ich úlohám na serveroch GS. Za tento výkon co si tu predviedol si zaslúžiš predĺženie banu! Chyba Ti pud sebazáchovy, keď že si už bol niekoľko krát potrestaný a bez zmeny. Admini na serveroch GS majú práva na spravu servera a s tým vyplývajúce povinnosti ktoré my admini neignorujeme ako ty píšeš, ale riešime ich podľa nastavených pravidiel. Žiaľ, vsetko čo tu píšeš je “bull shit”.
Múdremu neraď, šikovnému nepomáhaj.
-
Logist - CS 1.6 Admin
logist. teba mam uplne v piči a tote vaše bany
za pravdu sa hnevá každy a špecialne ty by si si mal nafackovat jak robíš svoju funkciu za nadavky si davajte bany kolko chcete tato hra je mi uplne ukradnuta len nekazte iným hračom hru a trochu prepni toto tvoje myšlenie z doby pred mamutami

- SVKneviem
- Kolemjdoucí
Ctibik píše:Ja som na smiech ľuďom na servery?že mi to tam ešte nikto nepovedal, skôr sú tam kamarátsky ľudia
Nevymýšľaš si ďalšie blbosti aby si si prikrášlil túto tvoju sťažnosť nesťažnost?
Potvrdzujem čo píše Ctibi. SVK si dosť problémový hráč, ako náhle jeden hráč prejde cez spawn a ta zabije hneď začneš skákať do admina a provokovať ho prečo nerieši svoju robotu admin je tiež len človek a nemá oči v všade, ak mu to napíšeš slušne bez nadávok nevidím problém riešiť daného hráča no svojim správaním, len potvrdzujes bany ktoré máš a dosiahneš to ze admini ti len dajú ban .
„All things are difficult before they are easy.“
-
Vandoren - Sponzor
SVKneviem píše:logist. teba mam uplne v piči a tote vaše banyza pravdu sa hnevá každy a špecialne ty by si si mal nafackovat jak robíš svoju funkciu za nadavky si davajte bany kolko chcete tato hra je mi uplne ukradnuta len nekazte iným hračom hru a trochu prepni toto tvoje myšlenie z doby pred mamutami
Len sa to potvrdilo

Múdremu neraď, šikovnému nepomáhaj.
-
Logist - CS 1.6 Admin
Ak myslíš, že môžeš beztrestne zosmiešňovať adminov, tak sa veľmi mýliš
Ber to ako varovanie pred dlhšími banmi...
Sťažnosť zamietnutá

Sťažnosť zamietnutá
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
Re: [Vyriešené] Ahoj
SVK ty si sa tu riadne opustil. Keby si aspoň normálne hral už keď sa sťažuješ. Ale ty si vždy na spawne a killujes ako priblbly. Tým že ťa admini kickuju a banuju si svoju prácu robia veľmi dobre a majú pochvalu odomna. Tiež by som prvo riešil teba byť na ich mieste a až potom zvyšných hráčov. Logista a ctibiho veľmi ako adminoch nepoznám keďže už skoro vôbec nehrám. SVK už keď chceš dávať sťažnosti najprv sa zamyslí nad sebou, začni normálne hrať atď.... A kľudne si vezmi potom príklad z mojich sťažnosti
- Tramontana
- Amatér
• Stránka 1 z 1