• Stránka 1 z 1
Aim-cfg
Zdar
Tak jak to teda tady je včera večír jsem hrál csko a najednou mě tam jeden hráč začal říkat že mám aim scripty a no recoil.Tak jsem mu napsal no a co a furt mě psal že se to nesmí a že bych bez cfg nedal ani kill.Tak jsem se podíval do pravidel na public a tam máte že scripty se používat nesmí přitom jsem našel příspěvek v porušování pravidel že hráč má no recoil ať dostane ban viz.post574641.html?hilit=no%20recoil#p574641 a Izmael tam píše že se no recoil nebanuje tak co teda já jsem z toho jelen
DD
Hodně killů a málo cheaterů ČUS.
Tak jak to teda tady je včera večír jsem hrál csko a najednou mě tam jeden hráč začal říkat že mám aim scripty a no recoil.Tak jsem mu napsal no a co a furt mě psal že se to nesmí a že bych bez cfg nedal ani kill.Tak jsem se podíval do pravidel na public a tam máte že scripty se používat nesmí přitom jsem našel příspěvek v porušování pravidel že hráč má no recoil ať dostane ban viz.post574641.html?hilit=no%20recoil#p574641 a Izmael tam píše že se no recoil nebanuje tak co teda já jsem z toho jelen

Hodně killů a málo cheaterů ČUS.
- JaNhus
- Kolemjdoucí
Re: Aim-cfg
Je to jednoduché... Scripty sú na našich serveroch zakázané. Týmto pravidlom sa riaď
Admin Izmael sa tam iba zle vyjadril
lock

lock
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
• Stránka 1 z 1