Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamítnuto] AIM/klepys

Příspěvekod clouin » 11 lis 2017, 23:40

Zdravím, rád bych požádal o práva na Aimech :)

Nick v hre : klepys

Nick na fóre : clouin

Profil na fóre : ucp.php

Vek : 17

Steam nick : klepys

Steam ID : STEAM_0:0:68882700

Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1518/h ... yer=180434

Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Vím o jediném banu, který jsem dostal na TS za demenci dva roky zpět. Rok zpátky jsem si žádal o unban, který jsem následně dostal. Byl jsem hloupej a ban jsem si zasloužil. Poučil jsem se:) Jinak o žádném banu nevím.

Niečo o sebe : zdravím, jmenuji se Marek a je mi 17 let. Chodím do 2.ročníku na právní školu. Po dostudování bych rád zavítal na vysokou školu a následně bych se chtěl angažovat u policie. 12 let hraju fotbal a také jsem rozhodčí :D Mám rád sport, trávení času s kamarády a rodinou a taky obcházení baru po večerech (znáte to:D)

Prečo by som chcel na GS adminovať? : Chtěl bych udržovat na serverech pořádek a taky se podílet na správném chodu serverů, jelikož se zde vždycky najde někdo kdo hru zkazí nejen mně, ale i ostatním hráčům. Ať už jsou to nadávky, cheaty nebo ostatní..Rád bych taky zapadl a seznámil se s dalšími adminy :)
V nebi mě nechtějí, v pekle se mě bojí, tak jsem tady!
clouin
Amatér
Amatér

[Zamítnuto] AIM/klepys

od Rumcajz » 11 lis 2017, 23:40

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: AIM/klepys

Příspěvekod Izmael » 12 lis 2017, 10:20 VIP

Zdravím,

pro příště prosím sdělit i to, že jsi dostal permanentní ban za cheating (na jiném portálu) - rozebírat to tu nebudeme, případně soukromá zpráva.
Dále během následujícího měsíce nahlašuj poctivě a aktivně hříšníky do PP ze serveru, na kterém žádáš práva a pak teprve se uvidí.

Zamítnuto.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Obrázek
Izmael
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Nábory Adminů