• Stránka 1 z 1
[Prijatý]AIM SERVERY /YamaL
Nick v hre: YamaL
Nick na fóre: YamaL
Věk: 23
Profil na fóru: yamal-u49759.html
Steam nick: ♕YamaL♕
Steam ID: STEAM_0:1:175559674
Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1518/h ... ayer=26355
Bany či prohřešky: 1ban na zombie Dohoda ZM/CT na 30min
Něco o sobě: Jmenuji se Martin,bydlím v Praze.Pracuji v alzheimercentrum 5 rokem jako Zdravotní bratr.Baví mě BOX, Fotbal, Cestování.
Proč bych chtěl být admin na GS: Chci být součástí AT teamu a být zároveň přínosem pro tento Portál.Lituji, že jsem musel opustit GS, tudíž bych se rád vrátil pokavad dostanu šanci .
PS:Jinak do akademie jsem šel dobrovolně a po 2 mesíci se nechal zrušit
post915275.html#p915275 ale aktivitu mam jen ve večerních hodinach hraju po práci .
Děkuju za přečtení mojí žádosti,a hezký zbytek večera.
Nick na fóre: YamaL
Věk: 23
Profil na fóru: yamal-u49759.html
Steam nick: ♕YamaL♕
Steam ID: STEAM_0:1:175559674
Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1518/h ... ayer=26355
Bany či prohřešky: 1ban na zombie Dohoda ZM/CT na 30min
Něco o sobě: Jmenuji se Martin,bydlím v Praze.Pracuji v alzheimercentrum 5 rokem jako Zdravotní bratr.Baví mě BOX, Fotbal, Cestování.
Proč bych chtěl být admin na GS: Chci být součástí AT teamu a být zároveň přínosem pro tento Portál.Lituji, že jsem musel opustit GS, tudíž bych se rád vrátil pokavad dostanu šanci .
PS:Jinak do akademie jsem šel dobrovolně a po 2 mesíci se nechal zrušit

post915275.html#p915275 ale aktivitu mam jen ve večerních hodinach hraju po práci .
Děkuju za přečtení mojí žádosti,a hezký zbytek večera.
-
YamaL - CS 1.6 Admin
[Prijatý]AIM SERVERY /YamaL
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: AIM SERVERY /YamaL
Projdi si tou akademií.
Zamítnuto.
Zamítnuto.
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
Re: [Zamítnuto]AIM SERVERY /YamaL
je nezmysel 23 rocnych ludi posielat do akademie omfg. Bud ho naber nebo zamietni ale napis mi sem relevantny dovod. Dakujem

Nekopiruj nasledujuci odkaz do svojho prehliadaca !!!
https://goo.gl/X4UXad
-
Garlin - Vedení Gamesites.cz
Garlin píše:je nezmysel 23 rocnych ludi posielat do akademie omfg. Bud ho naber nebo zamietni ale napis mi sem relevantny dovod. Dakujem
Adminem byl, odešel na konkurenční portál, odkud se zase vrátil a dostal šanci. Po asi 2 měsících práva odevzdal s důvodem, který jsi určitě viděl. Poté, co odevzdal práva, kterých si nevážil se opět vrátil a začal sám od sebe akademii, kterou jak sám napsal chtěl odčinit minulost. Akademii nedokončil, takže si myslím, že měl dobrý nápad, který mohl dotáhnout do konce tím, že by tu akademii udělal. Za mně, co se týče AT je to nespolehlivý člověk, který odešel ke konkurenčnímu portálu s vidinou vyššího postu. Tam to však nedopadlo, tak se vrátím, udělám pár soutěží a třeba mne vezmou. Třeba to vidím špatně...
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
Myslim ze dostatocne odcinil vse prispevkami na chod GS a darmi do sutazi ak je problem len to , tak at si este mesiac pocka a nahod mu to

Nekopiruj nasledujuci odkaz do svojho prehliadaca !!!
https://goo.gl/X4UXad
-
Garlin - Vedení Gamesites.cz
Seweee píše:Garlin píše:je nezmysel 23 rocnych ludi posielat do akademie omfg. Bud ho naber nebo zamietni ale napis mi sem relevantny dovod. Dakujem
Adminem byl, odešel na konkurenční portál, odkud se zase vrátil a dostal šanci. Po asi 2 měsících práva odevzdal s důvodem, který jsi určitě viděl. Poté, co odevzdal práva, kterých si nevážil se opět vrátil a začal sám od sebe akademii, kterou jak sám napsal chtěl odčinit minulost. Akademii nedokončil, takže si myslím, že měl dobrý nápad, který mohl dotáhnout do konce tím, že by tu akademii udělal. Za mně, co se týče AT je to nespolehlivý člověk, který odešel ke konkurenčnímu portálu s vidinou vyššího postu. Tam to však nedopadlo, tak se vrátím, udělám pár soutěží a třeba mne vezmou. Třeba to vidím špatně...
Udělal pár soutěží ano co je na tom špatného ? to hned jen kvůli právům ? dělám to pro hráče a to že chci jen pomoc portalu ? zneužíval jsem nekdy prava ? muj chat tu vždy byl normalní a hráčum na serveru jsem pomahal ale dobra napsal si akademii nedela mi to problem každý dělá chyby.
-
YamaL - CS 1.6 Admin
YamaL píše:Seweee píše:Garlin píše:je nezmysel 23 rocnych ludi posielat do akademie omfg. Bud ho naber nebo zamietni ale napis mi sem relevantny dovod. Dakujem
Udělal pár soutěží ano co je na tom špatného ? to hned jen kvůli právům ? dělám to pro hráče a to že chci jen pomoc portalu ? zneužíval jsem nekdy prava ? muj chat tu vždy byl normalní a hráčum na serveru jsem pomahal ale dobra napsal si akademii nedela mi to problem každý dělá chyby.
Psal jsem snad, že je na tom něco špatného? Garlin napsal, co bude dál, tak se pak ozvi.
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
Nahozeno.
Vitaj späť.
Vitaj späť.
-
Knedlajs - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1