• Stránka 1 z 1
[Přijat] Akademia
Nick ve hře: Ecko420
Nick na fóru: SebastianS
Odkaz na profil: ucp.php
Věk: 18
Steam ID: STEAM_0:1:73642965
Sekce, kde chcete akademika: Jailbreak
Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... layer=5615
Proč chci akademika: Ahooj, Takže zažiadal som som si o akademiu, lebo veľmi rád by som pomáhal udržiavať servery od ľudi, ktorí tam robia neporiadok. Poslednú dobu ma zase chytá 1.6ka, ale fakt tie deti, čo sa pchajú k CT sú niekedy fakt na nevydržanie a preto sa chcem stať Adminom aby som mohol dohliadať na chod serveru a byť užitočný. Viem je to klišé ale príde mi , že je málo Adminov alebo nie sú aktívny. Takže veľmi rád by som sa pridal medzi vás a pomohol zase o kúsok zlepšiť kvalitu serverov.
Moje prohřešky na GS nebo jinde: Pár banů
Byl jsem už CS 1.6 akademik zde na GS?: Ano, bol som akademikom, bol mi odstránený potom ako sme cca o 11 večer sa s kamarátmi hrali na serveri a dával som ako Simon príkazy po anglicky. Ale tak boli sme mladši a hlúpejši
Nick na fóru: SebastianS
Odkaz na profil: ucp.php
Věk: 18
Steam ID: STEAM_0:1:73642965
Sekce, kde chcete akademika: Jailbreak
Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... layer=5615
Proč chci akademika: Ahooj, Takže zažiadal som som si o akademiu, lebo veľmi rád by som pomáhal udržiavať servery od ľudi, ktorí tam robia neporiadok. Poslednú dobu ma zase chytá 1.6ka, ale fakt tie deti, čo sa pchajú k CT sú niekedy fakt na nevydržanie a preto sa chcem stať Adminom aby som mohol dohliadať na chod serveru a byť užitočný. Viem je to klišé ale príde mi , že je málo Adminov alebo nie sú aktívny. Takže veľmi rád by som sa pridal medzi vás a pomohol zase o kúsok zlepšiť kvalitu serverov.

Moje prohřešky na GS nebo jinde: Pár banů
Byl jsem už CS 1.6 akademik zde na GS?: Ano, bol som akademikom, bol mi odstránený potom ako sme cca o 11 večer sa s kamarátmi hrali na serveri a dával som ako Simon príkazy po anglicky. Ale tak boli sme mladši a hlúpejši

It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable.
-
SebastianS - Zkušený
[Přijat] Akademia
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
• Stránka 1 z 1