• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Akademie / Jailbreak
Nick ve hře: AntiNigga
Nick na fóru: AntiNigga7
Odkaz na profil: ucp.php
Věk: 16
Steam ID: STEAM_0:0:171083257
Sekce, kde chcete akademika: Jailbreak
Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... er=1054914
Proč chci akademika: Zdravím, už jednou jsem tu dělal akademika, ale pak jsem to musel stopnout kvůli školy, takže znovu tady žádám o akademika. Chtěl bych se stát Akademikem, protože bych se chtěl "starat o server", aby tam nebyl bordel, chaos či cheateři, Potom bych si chtěl požádat o Akademické Práva a pak bych si troufl požádat o plné Práva. Aspoň já to tak vidím, jestli se to podaří
. Jsem na serverech celkem často a poslední dobou se vždycky najde nějaký hráč, který rád trošku se vyřádí na serveru dává MFK, nadává do voicu, píše vulgarismy (Neříkám že mi slovíčko neujede). Na serverech bych udržoval pořádek a pomáhal ostatním hráčům od problému. S akademií jsem seznámen a vím o co jde, co dělat.
Moje prohřešky na GS nebo jinde: No, ten chat trošku zklidnit
Nick na fóru: AntiNigga7
Odkaz na profil: ucp.php
Věk: 16
Steam ID: STEAM_0:0:171083257
Sekce, kde chcete akademika: Jailbreak
Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... er=1054914
Proč chci akademika: Zdravím, už jednou jsem tu dělal akademika, ale pak jsem to musel stopnout kvůli školy, takže znovu tady žádám o akademika. Chtěl bych se stát Akademikem, protože bych se chtěl "starat o server", aby tam nebyl bordel, chaos či cheateři, Potom bych si chtěl požádat o Akademické Práva a pak bych si troufl požádat o plné Práva. Aspoň já to tak vidím, jestli se to podaří

Moje prohřešky na GS nebo jinde: No, ten chat trošku zklidnit
-
AntiNigga7 - Amatér
[Zamítnuto] Akademie / Jailbreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Akademie / Jailbreak
Vůbec žádná aktivita, až to doděláš, napiš mi o unlock, protože do 48 hodin těch 20 hodin nestihneš nahrát. Pak to budeme řešit.
-
Tommy58 - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1