• Stránka 1 z 1
[Přijat] Akademie, javi
Nick ve hře: Clock
Nick na fóru: Javi
Odkaz na steam profil: zde
Věk: 15
Steam ID: STEAM_0:0:59577740
Odkaz na váš HLstats: zde
Sekce na kterou chci akademika: JailBreak
Proč chci akademika: Chci být admin na go, ale ještě na to nemám moc velké zkušenosti a tak chci projít akademií, abych se něco málo přinaučil.
Něco o mně: Ahoj, jmenuji se Adam, pocházím z Brna a taky žiju v brně. Mezi mé zájmy patří hraní počítačových her, hraní florbalu a stolního tenisu a taky workout. Taky zkouším programování, umím základy HTML a chtěl bych se naučit i víc. Jo a taky rád zpívám.
Moje prohřešky na GS nebo jinde: Jinde nehraji takže žádné, a tady na GS, jednou jsem měl ban na MC, už ho nemám a před resetem byl nějaký ten ban, už si nepamatuji jaké. Po resetu banlistu už nemám.
Nick na fóru: Javi
Odkaz na steam profil: zde
Věk: 15
Steam ID: STEAM_0:0:59577740
Odkaz na váš HLstats: zde
Sekce na kterou chci akademika: JailBreak
Proč chci akademika: Chci být admin na go, ale ještě na to nemám moc velké zkušenosti a tak chci projít akademií, abych se něco málo přinaučil.
Něco o mně: Ahoj, jmenuji se Adam, pocházím z Brna a taky žiju v brně. Mezi mé zájmy patří hraní počítačových her, hraní florbalu a stolního tenisu a taky workout. Taky zkouším programování, umím základy HTML a chtěl bych se naučit i víc. Jo a taky rád zpívám.
Moje prohřešky na GS nebo jinde: Jinde nehraji takže žádné, a tady na GS, jednou jsem měl ban na MC, už ho nemám a před resetem byl nějaký ten ban, už si nepamatuji jaké. Po resetu banlistu už nemám.
-
Javi - Spamerův sluha
[Přijat] Akademie, javi
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Akademie, javi
Za poslední dva týdny je ta tvoje aktivita nic moc. Ta první stránka chatlogu se mi také moc nelíbí, ale budiž. Šanci dostaneš zároveň s podmínkou. Pokud budeš znovu kdekoliv dělat problémy, tím myslím i MC sekci, o akademika zde přijdeš. Zároveň si nebudeš moct nějakou delší dobu znovu požádat.
Přijat. Pročti si důkladně celou administraci. Pokud budeš mít nějaké otázky, kontaktuj mě v PM.
Zamykám.
Přijat. Pročti si důkladně celou administraci. Pokud budeš mít nějaké otázky, kontaktuj mě v PM.
Zamykám.

-
BrooKlyGS - Spamer
• Stránka 1 z 1