[Přijat] Akademie/JB

Příspěvekod Hejtik » 27 dub 2016, 20:48

- Nick ve hře: Hejtik

- Nick na fóru: Hejtik

- Odkaz na profil: hejtik-u48042.html

- Věk: 16

- Steam ID: STEAM_0:0:165680944

- Sekce, kde chcete akademika: Jailbreak

- Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=973954

- Proč chci akademika: Chtěl bych aby na SERVERU nebyly žádní hráči kteří porušuji jak koliv PRAVIDLA a taky bych chtěl se stát AKADEMIKEM protože jsem dostal na NONSTEAMU před nějakou dobou BAN za WH a potom ják jsem si uvědomil že bych neměl použivat CHEATY jsme si koupil COUNTER STRIKE 1.6 a chtěl jsem začit od znova (od té doby co mi umřel strejda ve věku 29 lét jsem si prostě uvědomil že bych se měl ve všem změnit, změnil jsem celkově, v chováni na CSKU, venku, ve škole dokonce jsem se začal i učit což jsem se snad nikdy neučil jen někdy :) ) a tim že dokončim AKADEMII (pokud mě přijmete) bych chtěl všem dokázat že je ze mě lepší člověk a že už jsem pprostě normalni a ne jako předtim..... a pokud bych dokončil AKADEMII tak by mi to možna dalo nějáké plus ják budu žádat o ADMIN práva za půl roku.

- Moje prohřešky na GS nebo jinde: Mám 2 BANY

* 1BAN za nerozdani VD protože jsem nečetl CHAT když mi Awee psal at dam hráči VD ale to mi Awee napsal pod TOPIC když jsem minulé žádal o AKADEMII: Hráč se přiznal a vypadá že zpytuje svědomí.

* 2BAN za FreeKill protože hráč odešel ze stěny a ják se vratil tak jsem zabil nespravného hráče :(
Byl bych pro, aby se na ten můj ban nebral zřetel
;)

- aktivita na serveru: Víc ják 200 hodin :)

- chat: V chatu bych neměl mit žádné nadávky nebo něco podobného pokud ano tak se omlouvám, já jsem nepsal na SERVERU nic sprostého ani nic takového ale je možné že bracha ano, je u nas na navštěvě po roce a tak když jsem ve škole tak chodí na můj PC protože svůj nemá a v neděli ránno odjiždi a jestli on na SERVERU psál něco co by se němělo tak se omlouvám, v neděli už vážně odjiždi. :)

- Niečo o sebe + ako som sa dostal na GS: k GS jsem se dostál ták že v 3 třídě jsem nastoupil na novou školu a tam jsem se seznamil s mojim kamrádem který mi řekl o GS a ták jsem začál hrát na GS jsem moc rád že jsem se dostál k GS. :) , jmenuji se Patrik, jsem učenlivy, snaživy, rád chodím ven. Chodím na střední školu v Ostravě, studuji obor podnikáni. Ve volném čase hraji s kamárady fotbal, na serveru vychazím s ostatnima hračema i s ADMINAMA v pořádku s některýma se bavim i v realnem životě, ale nadržovat jim ani ostatnim určitě nebudu, jsem kamaradsky , rád pomahám ostatním.

- Budu doufat že se mi ozvete a dáte mi šanci ukazat že jsem se opravdu změnil k lepšimu. :) mějte se pěkně. :) jo a kdyby jste měli nějakou otázku na mě, napište ahoj :)
EVIP: Jailbreak 2, Call Of Duty 3
VIP: Paintball 2, Furien 6
AKADEMIE
Obrázek
Hejtik
Pokročilý
Pokročilý

[Přijat] Akademie/JB

od Rumcajz » 27 dub 2016, 20:48

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Akademie/JB

Příspěvekod Hejtik » 27 dub 2016, 20:58

omlouvám se, našel jsem pár chyb a kdybych je neopravil tak by jste s toho nevyčetli asi nic :D
Hejtik píše:- Nick ve hře: Hejtik

- Nick na fóru: Hejtik

- Odkaz na profil: hejtik-u48042.html

- Věk: 16

- Steam ID: STEAM_0:0:165680944

- Sekce, kde chcete akademika: Jailbreak

- Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=973954

- Proč chci akademika: Chtěl bych aby na SERVERU nebyly žádní hráči kteří porušuji jak koliv PRAVIDLA a taky bych chtěl se stát AKADEMIKEM protože jsem dostal na NONSTEAMU před nějakou dobou BAN za WH a potom ják jsem si uvědomil že bych neměl použivat CHEATY jsme si koupil COUNTER STRIKE 1.6 a chtěl jsem začit od znova (od té doby co mi umřel strejda ve věku 29 lét jsem si prostě uvědomil že bych se měl ve všem změnit, změnil jsem celkově, v chováni na CSKU, venku, ve škole dokonce jsem se začal i učit což jsem se snad nikdy neučil jen někdy ) a tim že dokončim AKADEMII (pokud mě přijmete) bych chtěl všem dokázat že je ze mě lepší člověk a že už jsem prostě normalni a ne jako předtim..... a pokud bych dokončil AKADEMII tak by mi to možna dalo nějáké plus ják budu žádat o ADMIN práva za půl roku.

- Moje prohřešky na GS nebo jinde: Mám 2 BANY

* 1 BAN za nerozdani VD protože jsem nečetl CHAT když mi Awee psal at dam hráči VD ale to mi Awee napsal pod TOPIC když jsem minulé žádal o AKADEMII: Hráč se přiznal a vypadá že zpytuje svědomí.Byl bych pro, aby se na ten můj ban nebral zřetel ;)

* 2 BAN za FreeKill protože hráč odešel ze stěny a ják se vratil tak jsem zabil nespravného hráče :(

- aktivita na serveru: Víc ják 200 hodin :)

- chat: V chatu bych neměl mit žádné nadávky nebo něco podobného pokud ano tak se omlouvám, já jsem nepsal na SERVERU nic sprostého ani nic takového ale je možné že bracha ano, je u nas na navštěvě po roce a tak když jsem ve škole tak chodí na můj PC protože svůj nemá a v neděli ránno odjiždi a jestli on na SERVERU psál něco co by se němělo tak se omlouvám, v neděli už vážně odjiždi. :)

- Niečo o sebe + ako som sa dostal na GS: k GS jsem se dostál ták že v 3 třídě jsem nastoupil na novou školu a tam jsem se seznamil s mojim kamrádem který mi řekl o GS a ták jsem začál hrát na GS jsem moc rád že jsem se dostál k GS. :) , jmenuji se Patrik, jsem učenlivy, snaživy, rád chodím ven. Chodím na střední školu v Ostravě, studuji obor podnikáni. Ve volném čase hraji s kamárady fotbal, na serveru vychazím s ostatnima hračema i s ADMINAMA v pořádku s některýma se bavim i v realnem životě, ale nadržovat jim ani ostatnim určitě nebudu, jsem kamaradsky , rád pomahám ostatním.

- Budu doufat že se mi ozvete a dáte mi šanci ukazat že jsem se opravdu změnil k lepšimu. :) mějte se pěkně. :) jo a kdyby jste měli nějakou otázku na mě, napište ahoj :)
EVIP: Jailbreak 2, Call Of Duty 3
VIP: Paintball 2, Furien 6
AKADEMIE
Obrázek
Hejtik
Pokročilý
Pokročilý

Re: Akademie/JB

Příspěvekod Tommy58 » 29 dub 2016, 21:27 VIP

Ahoj, byl si PŘIJAT do akademie.

• Co má akademik dělat zjistíš ZDE
  • Zde si přečti pravidla akademie ZDE
  • Oznámení pro akademiky pročítej jednou denně, neznalost neomlouvá! ZDE
  • Nezapomeň si přečíst Administraci kterou najdeš v sekci akademie pod Přihláškami --> ZDE
  • Zkontroluj si, jestli si dobře zapsaný v těchto tabulkách akademiků ZDE
Tommy58
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Zpět na Přihlášky