[Zamítnuto] Akademie

Příspěvekod Zajoo » 29 říj 2016, 21:56

Nick na fóru: Zajoo

Nick ve hře: Uprimny Zajo

Odkaz na profil: zajoo-u52336.html

Věk: 15

Steam ID: STEAM_0:0:100872140

Sekce, kde chcete akademika: Furien1

Odkaz na můj HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65649/ ... ayer=10720

Chci akademika: Abych,když nekdo nebude dělat to co má tak mu to napsat před oči,možná si to zapamatuje,možná ne... .Dále mě deprimují lidi kteří dělají bordel na serverech,chci,aby byli potrestáni,pak by si možná zapamatovali,že to nemají dělat(kemp,txt).Chtěl bych dělat pořádek na serverech,aby se všem hrálo dobře.Bez nadávek apod.

Moje prohřešky na GS nebo jinde: Na furien serverech mam maximálně 1 nebo na bany. Ale na jailbreak serevrech jich mám více. Důvody: Buď nadávky,když mi někdo dával furt FKly... Pak mám permanentní ban za FK adminovi,to jsem moc nepochopil,vím,dal sem mu FK schválně,ale takový ban... Ale tak co nadělám. To by mělo být vše.

Byl jsem už CS 1.6 akademik zde na GS?: Ne.
Zajoo
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Zamítnuto] Akademie

od Rumcajz » 29 říj 2016, 21:56

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Akademie

Příspěvekod Tommy58 » 30 říj 2016, 09:08 VIP

Takže, Jawsi, rád tě poznávám.
Předem ti něco řeknu. To, že si změníš nick a přesměruješ svůj zájem na jiný server tvou minulost nevymaže.
Jsi notorický bordelář, který by využil každou chvíli k tomu, aby mohl ostatním znepříjemnit hru, ale i takoví jako ty, mají možnost změny, ale nebude to zadarmo.
Předem mi ukaž, že to myslíš vážně. Zkus pomoct někomu na fóru, ve hře, na tsku, chovej se slušně, žádný ban od této doby, jinak zamítnutí máš jisté. O měsíc si znovu požádej.
Tommy58
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Zpět na Přihlášky