• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto]Akademie
Nick ve hře:[NSN] M4Tx LuL Cool
Věk: 10
SID: STEAM_1:1:482716740
Aktivita na TS3: Ty 3 hodinky to budou
Zkušenosti s CSGO: Mam 453 Hodin Hraju 1 Rok hodně zkušeností
Moje prohřešky: 1Ban k ct [Nadržovaní] dál nepamatuji
Proč chci být support: pro kommunitu a aktivitou
Něco o sobě: Jmenuji se Maty, Umím se vyjadřovat, A hlavně jsem tady pro A-T / Server
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Děkuji
Věk: 10
SID: STEAM_1:1:482716740
Aktivita na TS3: Ty 3 hodinky to budou
Zkušenosti s CSGO: Mam 453 Hodin Hraju 1 Rok hodně zkušeností
Moje prohřešky: 1Ban k ct [Nadržovaní] dál nepamatuji

Něco o sobě: Jmenuji se Maty, Umím se vyjadřovat, A hlavně jsem tady pro A-T / Server
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Děkuji
-
WolfikBrumik - Kolemjdoucí
[Zamítnuto]Akademie
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Akademie
Ahoj,
nevím přesně o co žádáš. V nadpisu máš napsáno ,,Akademie,, ale dál píšeš:
Máš 6 příspěvků a z toho 5 žádostí na všelijaké posty. Tudy cesta nepovede. Přesně jak ti do jedné ze tvých žádostí napsal Zima:
Taky mi přijde zvláštní, že v každé žádosti máš jiný věk.
Takže pokud máš opravdu zájem stát se akademikem, budeš muset splnit podmínky pro přijetí a napsat žádost podle vzoru. Toto platí pro všechny tvé budoucí žádosti, pokud si to nevezmeš k srdci, nebudou tvoje žádosti o nic víc než zbytečný spam.
Zamítnuto.
nevím přesně o co žádáš. V nadpisu máš napsáno ,,Akademie,, ale dál píšeš:
Máš 6 příspěvků a z toho 5 žádostí na všelijaké posty. Tudy cesta nepovede. Přesně jak ti do jedné ze tvých žádostí napsal Zima:
Pokiaľ chceš prispievať k chodu tohoto portálu, je dobré začať nejakou aktivitou bez akéhokoľvek postu. Svojou angažovanosťou vieš presvedčiť a dať aj podklad na základe ktorého by bolo možné ťa priať. Pokiaľ však nesplníš žiadne kritéria priatia nemá význam si zakladať žiadosť o akýkoľvek post alebo funkciu.
Taky mi přijde zvláštní, že v každé žádosti máš jiný věk.
Takže pokud máš opravdu zájem stát se akademikem, budeš muset splnit podmínky pro přijetí a napsat žádost podle vzoru. Toto platí pro všechny tvé budoucí žádosti, pokud si to nevezmeš k srdci, nebudou tvoje žádosti o nic víc než zbytečný spam.
Zamítnuto.
-
Wurst1 - CS:GO HLSA
• Stránka 1 z 1