• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté] Akademik/admin
Nick na serveru: Mattias
Steam ID: nevím
Sekce, na které chci práva: JailBreak
Věk: 12 let
Bany, které jsem dostal: Naštěstí žádné.
Něco o mně: Jmenuji se Mattias. Je mi 12 let, již brzy mi bude 13. Rád hraji počítačové hry a chodím ven.Ve volném čase hraji většinou pouze JailBreak, ale i normální matchmaking s kamarády. Dost mě baví si i kecat s lidmi, pokud mám s kým.
, .Rád vytvářím i 2D počítačové hry. Budu se furt učit, řešit situace, abych si byl opravdu jist že bych tu práci zvládl a necítil se špatně před případnými testy. Jako admin bych se snažil a řešil situace v klidu.
Zkušenosti s CS:GO: Na CS:GO mám skoro 400 nahraných hodin. Na JailBreaku něco přes 200. Skill nemám nejlepší, ale ani nejhorší,ale hráče dokážu trefit.
s pozdravem
Mattias
Steam ID: nevím
Sekce, na které chci práva: JailBreak
Věk: 12 let
Bany, které jsem dostal: Naštěstí žádné.

Něco o mně: Jmenuji se Mattias. Je mi 12 let, již brzy mi bude 13. Rád hraji počítačové hry a chodím ven.Ve volném čase hraji většinou pouze JailBreak, ale i normální matchmaking s kamarády. Dost mě baví si i kecat s lidmi, pokud mám s kým.

Zkušenosti s CS:GO: Na CS:GO mám skoro 400 nahraných hodin. Na JailBreaku něco přes 200. Skill nemám nejlepší, ale ani nejhorší,ale hráče dokážu trefit.

s pozdravem
Mattias
-
Mattias - Kazatelův učeň
[Zamietnuté] Akademik/admin
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Akademik/admin
xDD sorry že se vyjadřuju kde nemám ale toto mě dostalo, v 12 letech by sis měl zažádat o akademika, a to je v úplně jiné sekci. Btw 400 hodin je na tohleto docela málo, radši zatím se pořádně ve škole uč, hraj ale nepřeháněj to, a až budeš starší třeba ještě zažádej znova
Mors aeterna
- Dior
- Amatér
• Stránka 1 z 1