• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Akademik/Furien #7
Zdravím, chtěl bych si požádat o akademika na serveru Furien #7.
Nick ve hře: ^Guxtro[N].#
Nick na fóru: Emin3m
Odkaz na profil: emin3m-u40638.html
Věk: 13
Steam ID: STEAM_0:1:117947644
Sekce, kde chcete akademika: Furien
Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65649/ ... ayer=23524
Proč chci akademika: Zde napíšete své důvody, proč chcete být akademikem. Čím víc toho napíšete, tím lépe.
-Akademika bych chtěl protože chci podpořit tuto herní komunitu a nahlásit různé spamery, cheatery, hráče co nadávají.. Je toho spousta
Další důvod proč chci akademika je ten, že mě baví hrát na vašich serverech a určitě ještě dlouho bavit bude
Moje prohřešky na GS nebo jinde: Na GS sem dostal pár banů za nadávky ale to bylo dávno... Ale i tak se za to furt stydím..
+ Dodávám že v hlstats mam nadavky... Ano, píšu že chci nahlásit hráče co nadávají a sám občas nadávám... Za to se stydím ještě víc..
Nick ve hře: ^Guxtro[N].#
Nick na fóru: Emin3m
Odkaz na profil: emin3m-u40638.html
Věk: 13
Steam ID: STEAM_0:1:117947644
Sekce, kde chcete akademika: Furien
Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65649/ ... ayer=23524
Proč chci akademika: Zde napíšete své důvody, proč chcete být akademikem. Čím víc toho napíšete, tím lépe.
-Akademika bych chtěl protože chci podpořit tuto herní komunitu a nahlásit různé spamery, cheatery, hráče co nadávají.. Je toho spousta

Moje prohřešky na GS nebo jinde: Na GS sem dostal pár banů za nadávky ale to bylo dávno... Ale i tak se za to furt stydím..
+ Dodávám že v hlstats mam nadavky... Ano, píšu že chci nahlásit hráče co nadávají a sám občas nadávám... Za to se stydím ještě víc..
-
Emin3m - Amatér
[Zamítnuto] Akademik/Furien #7
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Akademik/Furien #7
Když víš, že tam máš nadávky, tak stejně požádáš o akademika, i když víš, že je to zbytečné?
Z tohohle úhlu bych spíše předpokládal, že odsuneš svou žádost o akademika aspoň o týden a budeš se snažit na zlepšení.
Máš 2 týdny na to, abys to zlepšil, když chceš nadávat, začni třeba mlátit bratra, to pomáhá. (aspoň u mě)
Lock
Z tohohle úhlu bych spíše předpokládal, že odsuneš svou žádost o akademika aspoň o týden a budeš se snažit na zlepšení.
Máš 2 týdny na to, abys to zlepšil, když chceš nadávat, začni třeba mlátit bratra, to pomáhá. (aspoň u mě)
Lock
-
Tommy58 - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1