• Stránka 1 z 1
[Z] Akademik Gonzzales
Nick na serveru: Gonzzales ツ
SID: STEAM_0:0:568904276
Věk: 14
Mé HlStats:http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497/hlstats.php?mode=playerinfo&player=137433
Bany, které jsem dostal:1x ct ban asi na 15 min kvůli tomu že jsem byl afk
Něco o mě: Ahoj jmenuju se Tomáš a je mi 14 let. Ano vím moje mentální zdravý není tolik dobrý. Chtěl bych být admin ale nemám věk na to a chtěl bych se popřípadně naučit něco nového
Zkušenosti s CS:GO: Csgo hraju 6 let donutil me k tomu brácha a Na jailbreaku hraji cca 2 roky tenhle acc + muj starý acc
Přeji příjemny čtení a zbytek dne <3
SID: STEAM_0:0:568904276
Věk: 14
Mé HlStats:http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497/hlstats.php?mode=playerinfo&player=137433
Bany, které jsem dostal:1x ct ban asi na 15 min kvůli tomu že jsem byl afk
Něco o mě: Ahoj jmenuju se Tomáš a je mi 14 let. Ano vím moje mentální zdravý není tolik dobrý. Chtěl bych být admin ale nemám věk na to a chtěl bych se popřípadně naučit něco nového
Zkušenosti s CS:GO: Csgo hraju 6 let donutil me k tomu brácha a Na jailbreaku hraji cca 2 roky tenhle acc + muj starý acc
Přeji příjemny čtení a zbytek dne <3
999 For Life
Bad Vibes Forvever
Bad Vibes Forvever
- Gonzzales
- Amatér
[Z] Akademik Gonzzales
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Akademik Gonzzales
Čau,
tím, že si budeš neustále psát nové žádosti si to děláš jenom horší (je jedno jestli si žádáš o admina nebo akademika u obou jsou potřeba podmínky, zkus si je alespoň přečíst, než zase něco napíšeš.
Zamítnuto.
tím, že si budeš neustále psát nové žádosti si to děláš jenom horší (je jedno jestli si žádáš o admina nebo akademika u obou jsou potřeba podmínky, zkus si je alespoň přečíst, než zase něco napíšeš.

KiziaR píše:Už to beru jako pokus o vtip.
Zamítnuto.

-
Parek917 - CS:GO Server Admin
• Stránka 1 z 1