[Zamítnuto]Akademik JailBreak

Příspěvekod mitatruba » 01 led 2019, 13:37

Nick ve hře: Mitatruba

Odkaz na steam profil: https://steamcommunity.com/id/Mitatruba/

Věk: (za 13 dní) 12

Steam ID: STEAM_0:0:102711878

Odkaz na hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=29808

Proč chci akademika: Chci si splnit akademii protože mám nízký věk a chtěl by jsem se někdy stát adminem. Jailbreak mně velmi baví a chci zastavit úmyslné kažení hry a porušování pravidel.

Něco o mně: Ahoj, Jmenuji se Michael. Bydlím v Moravskoslezským kraji (okres Opava). Chodím do 6. třídy. A už od narození mám talent na počítače a počítačové hry. Asi od 2. let hraji počítačové hry, jedny z mích prvních her byly: Crazy Frog 2, Cesta Kolem Světa Za 80, Farming Simulátor 11 a mnoho dalších. Asi v mých 6 letech jsem začal hrát Minecraft protože jsem začal chodit do školy a o Minecraftu jsem se dozvěděl od mích spolužáků. Poté asi od 8 až do 9 let jsem si někdy občas zahrál CS 1.6 s mým kamarádem Tomem s kterým jsem volal na Skype a znám se s ním do dnes. Poté na začátku letních prázdnin 2017 jsem si koupil CSGO a založil CSGO tým s názvem Erimex který se asi po 4 měsících rozpadl. CSGO hraji do dnes a mám odehráno cca. 700h (Z toho tak 35h AFK.) Moc by jsem si chtěl udělat Akademii protože by jsem se v budoucnu chtěl stát adminem na JB, ale v tom mi bráni můj věk. Na JB hraji aktivně a mám zakoupené VIP.

Moje prohřešky na GS: Asi před půl rokem jsem dostal 2x ban protože jsem si pořádně nepřečetl pravidla. (1.Demence CT, 2. FK, Nadržování, Nadávky). A asi před 3 dny jsem dostal ban za MVD (Multi VD) poté jsem si chybu a to že to bylo nesprávné uvědomil a následně jsem dostal ban na den. Pravidla jsem si důkladně přečetl aby jsem ban už nikdy nedostal. Pravidla z hodně velké části dobře znám.

-Mitatruba
You know... I don't know... You could... You could just wake up again... I have no idea... I'm not... I'm not like... I know there's something because you can't kill energy... You know what I mean?...Energy doesn't die. <3 -Lil peep
mitatruba
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Zamítnuto]Akademik JailBreak

od Rumcajz » 01 led 2019, 13:37

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Akademik JailBreak

Příspěvekod SnowTastesGreat » 04 led 2019, 14:45

Ahoj Mitatruba,

děkuji za snahu se stát součástí akademického týmu a pomáhat s chodem portálu! :)

Jednou z podmínek je slušné vyjadřování na serveru
https://youtu.be/y8zPBJTJEOI?t=343 - brát si do úst matky ostatních hráčů je nepřijatelné.

Zvaž jestli o akademii vážně stojíš, pokud ano, naprav svoje vyjadřování a splň podmínky

(konkrétně, 3 hráči musí získat ban díky tvým nahlášením).

Potom si zažádej znova,
Zamítnuto.
SnowTastesGreat
Mistr
Mistr

Zpět na Přihlášky