[Přijat] Akademik / JAilbreak

Příspěvekod EndyMary » 13 črc 2015, 07:55 VIP

Nick ve hře: NextyCZ :)

Nick na fóru: tomik159753

odkaz na profil: [url=tomik159753-u32764.html]Klik[/url]

Věk: 15

Steam ID: STEAM_0:1:97443238

Sekce, kde chcete akademika: Jailbreak

odkaz na váš HLstats: zde

Proč chci akademika: Určitě proto ,abych ulechčoval adminům práci od samích cheaterů,mfk,fk,,,, když tam zrovna v tu chvíli nebudou ,dále chci jsi udělat akademii ,abych byl o krok blíže k adminství na gs !!!! Ještě bych chtěl získat hodně zkušeností ,proto jsme jsi dělal akademii i na cs:go bud jsi dám žádost na DM nebo na JB to všechno určí čas ,nicméně muj začátek byl hrozný a ted ,dalo by jse říct ,že jsem docela oblíbený :D tot vše :D

Moje prohřešky na GS nebo jinde: ANo bohužél každý má ty své mouchy takže 1. byl a to za "mfk" a to více jak před 4/5 měsícemi ještě před recorem. "2. no v tom jsem tak trochu nevině byl jsem simon a bohužel jsem měl náštěvu tak pes štěkal ,kvůli tomu jsem dostal ban za spam voice a 3. poslední to byla moje nepozornost uznávám moje chyba "více jak před 2" měsícama poslední ban takže ....

EDit 1= odkaz na profil zde
Když jsem byl malý, ptal jsem se mamky, co je v životě nejdůležitější. Štěstí, když jsme pak ve škole psali, co chceme v životě být, já napsal: "Šťastný". Řekli mi, že jsem nepochopil zadání. Já jim odpověděl, že oni nepochopily život.“
EndyMary
Spamerův sluha
Spamerův sluha

[Přijat] Akademik / JAilbreak

od Rumcajz » 13 črc 2015, 07:55

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Akademik / JAilbreak

Příspěvekod Tommy58 » 13 črc 2015, 09:15 VIP

Ahoj, byl si PŘIJAT do akademie.

• Co má akademik dělat zjistíš ZDE
  • Nezapomeň si přečíst Administraci kterou najdeš v sekci akademie pod Přihláškami --> ZDE
  • Zkontroluj si, jestli si dobře zapsaný v těchto tabulkách akademiků ZDE
Tommy58
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Zpět na Přihlášky