[Zrušen] Akademik/Jailbreak

Příspěvekod Gamora » 15 črc 2015, 03:34 VIP

Nick ve hře: Gamora/piko
Nick na fóru: Gamora
Odkaz na profil: [url]gamora-u13938.html[/url]
Věk: 18
Steam ID: STEAM_0:0:4010881
Sekce: Jailbreak
Odkaz na HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/hlstats.php?mode=playerinfo&player=33952
Proč chci akademika: Jmenuji se Dominik za necelý týden mam 19 let, jsem vyučený kominik. Bydlím v malá vesnici kousek od Ostravy. Mam rád adrenalin a jsem soutěživý typ, chodím rád do posilky jinak travím čas s přitelkyní. Nemám rád negativní lidi a co se povyšují a nerad to řikám ale je spoustu takových adminu.Měl jsem nick Fantomas ale chtělo to už změnu, není to kvuli tomu že bych ho chtěl skrývat. Mam rad srandu ale po nějakou hranici, nic se nemá přehánět. Akademik chci byt kvůli opatření serveru a abych se mohl stat později adminem. Často potkávám hráče na JB kteří nedodržují pravidla a ne vždy je online admin, kvůli jejich ignorace na steamu jich spoustu ani nejde kontaktovat, tím že přehlíží žadost přátel a pod..
Moje prohřešky na GS nebo jinde: Mám Ban jen 1 zde je odkaz https://www.gamesites.cz/amxban/Jailbre ... p?bid=5709 něco k banu. Byl jsem u T napsal jsem "kdo vymyslel gamesites nemuze mit mozek když zaměstnáva takové magory"" bylo to myšleno na Adminy připojené v tu chvíli na serveru. Co se tam dělo není podstatné už. Ban byl nejdřív na 2 hodiny ale potom hned snížen na 10 minut.
Dělej druhým to co chceš aby dělali tobě. Ber co chceš, hlavně se ovládej. Nesuď knihu podle obalu. Věk, barva pleti, národnost, jazyk, náboženství pořád lidi ne mimozemšťan. "Fuck Rasismus!"
By Gamora
Gamora
Amatér
Amatér

[Zrušen] Akademik/Jailbreak

od Rumcajz » 15 črc 2015, 03:34

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Akademik/Jailbreak

Příspěvekod miklklein » 15 črc 2015, 06:06 VIP

Na to, že chceš být akademikem se na serveru moc nechováš, neříkám, že tvůj chat je nějako příšerný, ale pro žadatele o akademika je dostatečně špatný proto aby byl zamítnut.
Proto mě napiš za týden (22.7.) do PM abych ti to tu odemkl, mezitím chci aby si se slušně choval jak na serveru, tak i na webu.

Prozatím zamítnuto
LOCK
Memento mori
miklklein
Zkušený
Zkušený

Re: [Zamítnuto]Akademik/Jailbreak

Příspěvekod miklklein » 16 srp 2015, 13:28 VIP

Po domluvě přijat

• Co má akademik dělat zjistíš ZDE
  • Nezapomeň si přečíst Administraci kterou najdeš v sekci akademie pod Přihláškami --> ZDE
  • Zkontroluj si, jestli si dobře zapsaný v těchto tabulkách akademiků ZDE
Memento mori
miklklein
Zkušený
Zkušený

Re: [Přijat] Akademik/Jailbreak

Příspěvekod miklklein » 30 říj 2015, 00:05 VIP

K 29.10.2015 vyloučen z Akademie.
Memento mori
miklklein
Zkušený
Zkušený