• Stránka 1 z 1
[Přijat] Akademik Jailbreak
Nick v hre: Jonasko
Nick na fóru: Jonasko17
Odkaz na profil: jonasko17-u38342.html
Vek: 13
Steam ID: STEAM:0:0000000
Sekcia,kde chcem akademika: Jailbreak
Odkaz na moje HLstats:http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/hlstats.php?mode=playerinfo&pl
Prečo chcem akademika: Chcel by som pomôcť rozvoju Gamesites. Som namotivovaný a verím si že dosiahnem toho čo chcem a je mi jedno ako dlho ale vzdávať sa nebudem
.Chcel by som pomôcť Jailbreak serverom a naučiť ľudí v budúcnosti čo najviac dobre pravidlám aby si hru mohli užiť všetci na serveri. A tím pádom budú ľudia vytvárať dobré vzťahy a priateľstvá,hráči budú spokojnejší a budú chodievať na servery častejšie.Mojim cieľom nieje dosiahnuť aby som zámerne banoval ľudí ktorí si to zaslúžia ale skôr im vysvetliť čo a ako robia zle.Samozrejme niektorí sa nepoučia (najmä starší) a treba im dať trest vo forme banu. Na serveroch Jailbreaku hrávam viac než rok (počítam aj nonsteam Counter Strike 1.6) a zo svojích skúseností viem ako to funguje
.
Moje prehrešky na GS alebo inde: Tak začnem permanentným banom na hernom portáli .... Bolo to za Wallhack, priznávam že nie som žiadne nevyniatko ale viem že som bol mladší neuvedomoval som si čo robím ale bola to chyba z ktorej som sa poučil. Teraz som starší a poučený cheaty sa nevyplácajú. Ďalej to bolo pár banov ľahších. Raz som dostal ban za MFK ale dal som ho neúmyselne
.A naposled 1 alebo 2 razy za nadávky a tomu sa tiež chcem odnaučiť a vyvarovať. 
Nick na fóru: Jonasko17
Odkaz na profil: jonasko17-u38342.html
Vek: 13
Steam ID: STEAM:0:0000000
Sekcia,kde chcem akademika: Jailbreak
Odkaz na moje HLstats:http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/hlstats.php?mode=playerinfo&pl
Prečo chcem akademika: Chcel by som pomôcť rozvoju Gamesites. Som namotivovaný a verím si že dosiahnem toho čo chcem a je mi jedno ako dlho ale vzdávať sa nebudem

Moje prehrešky na GS alebo inde: Tak začnem permanentným banom na hernom portáli .... Bolo to za Wallhack, priznávam že nie som žiadne nevyniatko ale viem že som bol mladší neuvedomoval som si čo robím ale bola to chyba z ktorej som sa poučil. Teraz som starší a poučený cheaty sa nevyplácajú. Ďalej to bolo pár banov ľahších. Raz som dostal ban za MFK ale dal som ho neúmyselne

-
Jonasko17 - Drbna
[Přijat] Akademik Jailbreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Akademik Jailbreak
Dodej SteamID, pak si tě proklepnu.
-
Tommy58 - Spamer Veterán
STEAM_0:0:82455066
Pardon za chybu
.Snáď som nezabudol na žiadny ban.
Pardon za chybu

-
Jonasko17 - Drbna
Tvůj HLstats - http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... 747&page=2
Pár nadávek, ale jinak dobrý, proč ne.
Ahoj, byl si PŘIJAT do akademie.
Pár nadávek, ale jinak dobrý, proč ne.
Ahoj, byl si PŘIJAT do akademie.
- Co má akademik dělat zjistíš ZDE
- Nezapomeň si přečíst Administraci kterou najdeš v sekci akademie pod Přihláškami --> ZDE
- Zkontroluj si, jestli si dobře zapsaný v těchto tabulkách akademiků ZDE
-
Tommy58 - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1