• Stránka 1 z 1
[Přijat] Akademik/JB
Nick ve hře : NOpeF4DED
Nick na fóru : AleNter
Odkaz na profil : ucp.php
Věk : 16 ( V říjnu 17)
Steam ID : STEAM_0:0:190744752
Sekce, kde chcete akademika: JailBreak
Odkaz na váš HLstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... ayer=34941
Proč chci akademika : Když jsem na JB a vidím ty lidi co tam dělají tak je mi špatně. Samý FK, MFK atp. I já někdy dám FK, ale aspoň se omluvím a dám VD. Chtěl bych pomoci i zároveň hráčům na JB, kteří si chtějí užívat hru bez nějakých lidech, kteří neustále dělají bordel.
Moje prohřešky na GS nebo jinde : Pár banů. Nedávno jsem byl zabanován za FK.
Byl jsem už CS 1.6 akademik zde na GS? : Ano byl asi 2. nebo 3. Teď zrovna nevím. Po prvé jsem byl odebrán z akademie za to že jsem dostal VAC ban
I když nevím že bych AB nebo WH a takovéto soboury používal
. Po druhé jsem byl odebrán za neaktivitu.
Znám hodně adminů a když si nevím rady s příkazy tak se poradím. Většinou to je Knedlík
.
Teď budu jen trpělivě čekat, jestli mě přijmeš nebo ne. Když ne tak zlobit se nebudu a budu dále se zlepšovat a zkusím pak zase podat přihlášku.
Nick na fóru : AleNter
Odkaz na profil : ucp.php
Věk : 16 ( V říjnu 17)
Steam ID : STEAM_0:0:190744752
Sekce, kde chcete akademika: JailBreak
Odkaz na váš HLstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... ayer=34941
Proč chci akademika : Když jsem na JB a vidím ty lidi co tam dělají tak je mi špatně. Samý FK, MFK atp. I já někdy dám FK, ale aspoň se omluvím a dám VD. Chtěl bych pomoci i zároveň hráčům na JB, kteří si chtějí užívat hru bez nějakých lidech, kteří neustále dělají bordel.
Moje prohřešky na GS nebo jinde : Pár banů. Nedávno jsem byl zabanován za FK.
Byl jsem už CS 1.6 akademik zde na GS? : Ano byl asi 2. nebo 3. Teď zrovna nevím. Po prvé jsem byl odebrán z akademie za to že jsem dostal VAC ban

Znám hodně adminů a když si nevím rady s příkazy tak se poradím. Většinou to je Knedlík

Teď budu jen trpělivě čekat, jestli mě přijmeš nebo ne. Když ne tak zlobit se nebudu a budu dále se zlepšovat a zkusím pak zase podat přihlášku.
-
AleNter - Amatér
[Přijat] Akademik/JB
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
• Stránka 1 z 1