• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Akademik/Knife #1
Nick ve hře: SKT xCoVeR
•Nick na fóru: xCoVeR
•Odkaz na profil: xcover-u50270.html (Mal som aj predtým účet ale neviem aké bolo heslo a starý email som zabudol... proste skleróza)
•Věk: 15
•Steam ID: STEAM_0:0:155778884
•Sekce, kde chcete akademika: KNIFE #1
•Odkaz na váš HLstats:
#15 "SKT xCoVeR" 1465 STEAM_0:0:155778884 32 21:20:31 16 0 (Nevedel som si zistiť HLSTATSX tak som nechal bežať od poobedia celý čas počítač do dnes rána aby som mal nahratých 20 hodín)
•Proč chci akademika: 1.Na servery je len raz za čas nejaký admin na 1-2hod. 2.stále tam je nejaký hráč ktorý kazí hru ostatným(vlak,block,...)3.som aktívny a spoľahlivý 4.mal som už skúšenosti z AKADEMIKOM tak by som si to chcel vyskúšať ešte raz 5.Na 3 portáloch čo som bol admin/akademik tak som nemal žiaden problém 6.Nahlasujem hráčov ktorý robia bordel na servery(Len na tsko pokial som nemal účet na webe)
•Moje prohřešky na GS nebo jinde: Nic/Pár banů/Pernamentní ban za cheating.
•Byl jsem už CS 1.6 akademik zde na GS?: Ano/ Ne
•Nick na fóru: xCoVeR
•Odkaz na profil: xcover-u50270.html (Mal som aj predtým účet ale neviem aké bolo heslo a starý email som zabudol... proste skleróza)
•Věk: 15
•Steam ID: STEAM_0:0:155778884
•Sekce, kde chcete akademika: KNIFE #1
•Odkaz na váš HLstats:
#15 "SKT xCoVeR" 1465 STEAM_0:0:155778884 32 21:20:31 16 0 (Nevedel som si zistiť HLSTATSX tak som nechal bežať od poobedia celý čas počítač do dnes rána aby som mal nahratých 20 hodín)
•Proč chci akademika: 1.Na servery je len raz za čas nejaký admin na 1-2hod. 2.stále tam je nejaký hráč ktorý kazí hru ostatným(vlak,block,...)3.som aktívny a spoľahlivý 4.mal som už skúšenosti z AKADEMIKOM tak by som si to chcel vyskúšať ešte raz 5.Na 3 portáloch čo som bol admin/akademik tak som nemal žiaden problém 6.Nahlasujem hráčov ktorý robia bordel na servery(Len na tsko pokial som nemal účet na webe)
•Moje prohřešky na GS nebo jinde: Nic/Pár banů/Pernamentní ban za cheating.
•Byl jsem už CS 1.6 akademik zde na GS?: Ano/ Ne
KNIFE = SCRIPTER/KÓDER
KNIFE #1 VIP
Každý by mal dostať šancu napraviť to čo skazil! - 2016 "Zuzovka"
Teraz si mladší ako si bol včera
KNIFE #1 VIP
Každý by mal dostať šancu napraviť to čo skazil! - 2016 "Zuzovka"
Teraz si mladší ako si bol včera
-
xCoVeR - Kolemjdoucí
[Zamítnuto] Akademik/Knife #1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Akademik/Knife #1
Tvůj HLstats je tady - http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65538/ ... yer=395749
Dohraj 20 hodin a posuneme se dále. No, to bych obvykle řekl, ale zarazila mě jedna věc:
Jóó, kdybych uměl dávat pozor na serveru tak, že ani bych nemusel u něj sedět, tak taky by se mi to líbilo.
Nahrávat uměle aktivitu mi nepřijde zrovna fér. Z jakého důvodu? Protože si neplníš své povinnosti, představ si admina, který by byl 5 hodin na serveru, ale byl by neustále AFK, jenom kvůli toho, aby splnil svou měsíční aktivitu.
Takhle ne, požádej si za týden.
Dohraj 20 hodin a posuneme se dále. No, to bych obvykle řekl, ale zarazila mě jedna věc:
Nevedel som si zistiť HLSTATSX tak som nechal bežať od poobedia celý čas počítač do dnes rána aby som mal nahratých 20 hodín
Jóó, kdybych uměl dávat pozor na serveru tak, že ani bych nemusel u něj sedět, tak taky by se mi to líbilo.
Nahrávat uměle aktivitu mi nepřijde zrovna fér. Z jakého důvodu? Protože si neplníš své povinnosti, představ si admina, který by byl 5 hodin na serveru, ale byl by neustále AFK, jenom kvůli toho, aby splnil svou měsíční aktivitu.
Takhle ne, požádej si za týden.
-
Tommy58 - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1