• Stránka 1 z 1
[Zrušen] Akademik Public servery (Dust2 only3)
Nick ve hře: oke
Nick na fóru: qay
Odkaz na profil: ucp.php
Věk: 16
Steam ID: STEAM_0:0:149666758
Sekce, kde chcete akademika: Public servery (Dust2 only3)
Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... ayer=34172
Proč chci akademika: Pretože na serveroch je veľa hráčov čo nadávajú, neplnia si povinnosti servera ale aj nejaký ten cheater sa najde no a ja chcem aby server fungoval tak ako má.. bez cheaterov a tých čo nadávajú. Je to nepríjemné, keď niekto cheatuje alebo robí, to čo by nemal. Preto by som bol rád keby som bol aspoň AKADEMIKOM.
Moje prohřešky na GS nebo jinde: Nejaké tie bany za nadávky sa tam nájdu a áno ľutujem toho.. mal som radšej urobiť screenshot a dať na Forum, poučil som sa. Permanentný ban by tam nemal byť. Aspoň dúfam!
Byl jsem už CS 1.6 akademik zde na GS?: Nie
Prajem krásny zvyšok dňa a dúfam, že vás moja žiadosť oslovila, ĎAKUJEM za tých pár minút venovaných mne.
Pozdravujem všetkých HLSA, Adminov, Akademikov
Nick na fóru: qay
Odkaz na profil: ucp.php
Věk: 16
Steam ID: STEAM_0:0:149666758
Sekce, kde chcete akademika: Public servery (Dust2 only3)
Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... ayer=34172
Proč chci akademika: Pretože na serveroch je veľa hráčov čo nadávajú, neplnia si povinnosti servera ale aj nejaký ten cheater sa najde no a ja chcem aby server fungoval tak ako má.. bez cheaterov a tých čo nadávajú. Je to nepríjemné, keď niekto cheatuje alebo robí, to čo by nemal. Preto by som bol rád keby som bol aspoň AKADEMIKOM.
Moje prohřešky na GS nebo jinde: Nejaké tie bany za nadávky sa tam nájdu a áno ľutujem toho.. mal som radšej urobiť screenshot a dať na Forum, poučil som sa. Permanentný ban by tam nemal byť. Aspoň dúfam!
Byl jsem už CS 1.6 akademik zde na GS?: Nie
Prajem krásny zvyšok dňa a dúfam, že vás moja žiadosť oslovila, ĎAKUJEM za tých pár minút venovaných mne.
Pozdravujem všetkých HLSA, Adminov, Akademikov

VER, BEŽ A DOKÁŽEŠ!!!
-
qay - Amatér
[Zrušen] Akademik Public servery (Dust2 only3)
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: [Přijat] Akademik Public servery (Dust2 only3)
Zrušen ......
-
GrooS - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1