• Stránka 1 z 1
[Přijat] Akademik
♦︎ Nick v hre : dj1337-
♦︎ Nick na fóre : dj1337
♦︎ Odkaz na profil : dj1337-u65834.html
♦︎ Vek : 16
♦︎ Steam ID: VALVE_0:0:1244758162
♦︎ Sekcia, kde chcem akademika : JailBreak
♦︎ Odkaz na môj HLstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=355058
♦︎ Prečo chcem byť akademik : Tak v prvom rade ma veľmi baví pomáhať či už hráčom alebo Adminom.Ďalej pomáhať v pokojnom chode JB. Zabraňovať "kazičom" hry (FreeKillerom,Hackrom atd..)Ak by som bol prijatý, tak vynaložím moje plné úsilie k zdokonaľovaniu samého seba a svojich schopností v JB
.Všetko sa snažím vyriešiť v pokoji aj keď niekedy mam sám len jedne nervy.Tak tu by som to ukončil, budem rád ak popremýšľate a skúsite to so mnou 
♦︎ Moje prehrešky na GS : Síce sú ale je ich len pár. Mám pár prehreškou za FK.Ktoré som si potom uvedomil,že som zapríčinil vlastnou nedbanlivosťou a blbosťou.Tieto prehrešky ľutujem a na JB si dávam väčši pozor
♦︎ Bol som už CS 1.6 akademik na GS ? : Nie,nebol.
♦︎ Nick na fóre : dj1337
♦︎ Odkaz na profil : dj1337-u65834.html
♦︎ Vek : 16
♦︎ Steam ID: VALVE_0:0:1244758162
♦︎ Sekcia, kde chcem akademika : JailBreak
♦︎ Odkaz na môj HLstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=355058
♦︎ Prečo chcem byť akademik : Tak v prvom rade ma veľmi baví pomáhať či už hráčom alebo Adminom.Ďalej pomáhať v pokojnom chode JB. Zabraňovať "kazičom" hry (FreeKillerom,Hackrom atd..)Ak by som bol prijatý, tak vynaložím moje plné úsilie k zdokonaľovaniu samého seba a svojich schopností v JB

♦︎ Moje prehrešky na GS : Síce sú ale je ich len pár. Mám pár prehreškou za FK.Ktoré som si potom uvedomil,že som zapríčinil vlastnou nedbanlivosťou a blbosťou.Tieto prehrešky ľutujem a na JB si dávam väčši pozor

♦︎ Bol som už CS 1.6 akademik na GS ? : Nie,nebol.
-
dj1337 - Amatér
[Přijat] Akademik
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
• Stránka 1 z 1