• Stránka 1 z 1
[Přijat] Akademik - Un1Ty
Nick v hre: Un1Ty
Nick na fóru: s1nneRKn1fer
Odkaz na profil: s1nnerkn1fer-u36800.html
Vek: 18
Steam ID: STEAM_0:0:2233717
Sekcia, kde chcem akademika: Knife
Odkaz na HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65538/ ... layer=1705
Prečo chcem byť akademik:
1) Bol som tu už admin na knife.
2) KOFOLA bol arogantný admin ktorý si nenechal nič vysvetliť a furt mal svoju pravdu, tak mi odobral práva.
3) Knife mód ma baví, hrám ho dlho a viem rozoznať cheaty, to bol aj dôvod prečo mi ešte pred vyhodením kofola dovolil banovať cheaty a iným adminom nie.
4) Viem vyčasovať dema, viz. keď som bol admin: post560596.html#p560596
Moje prehrešky na GS alebo inde: Perma chat ban od hlsa kofola s pekným dôvodom, čo dáva na javo čo bol kofola zač.
Bol som už CS 1.6 akademik tu na GS?: Nie
EX-ADMIN: Bol som tu admin na knife, prijatý som bol 11.8.2015 a vyhodený 17.10.2015. Aj cez to že som si svoju prácu robil z väčšiny adminov najlepšie, ako jeden z mála adminov na knife som poznal cheaty, každý deň nahral obrovskú aktivitu, (Mal som najväčšiu aktivitu za tie 2 mesiace) než niektorý admini čo tam vôbec nechodili, vyčasoval som prehladne a do podrobna demá a aj tak som bol vyhodený ja, neviem či je to normálne. A teraz prečo som bol vyhodený, hrala sa mapa a obišiel som jednoho hráča, nie naschvál že by sme sa nechávali alebo tak, ja si hádam môžem vybrať koho ja chcem zabiť skôr, ale kofola to na servery videl svojim obrazom, a hned mi na steame napísal "Ešte raz a ruším ta", samozrejme som nechápal za čo, tak som mu písal že prečo, a odpísal mi na to že nech z neho debila nerobím a že ma ruší, následne som dostal permu a po tom čo sa pridal plugin na Mute/Gag tak sa mi to bolo prehodené tam. Ban už nemám, vymenil som to za VIP.
Nick na fóru: s1nneRKn1fer
Odkaz na profil: s1nnerkn1fer-u36800.html
Vek: 18
Steam ID: STEAM_0:0:2233717
Sekcia, kde chcem akademika: Knife
Odkaz na HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65538/ ... layer=1705
Prečo chcem byť akademik:
1) Bol som tu už admin na knife.
2) KOFOLA bol arogantný admin ktorý si nenechal nič vysvetliť a furt mal svoju pravdu, tak mi odobral práva.
3) Knife mód ma baví, hrám ho dlho a viem rozoznať cheaty, to bol aj dôvod prečo mi ešte pred vyhodením kofola dovolil banovať cheaty a iným adminom nie.
4) Viem vyčasovať dema, viz. keď som bol admin: post560596.html#p560596
Moje prehrešky na GS alebo inde: Perma chat ban od hlsa kofola s pekným dôvodom, čo dáva na javo čo bol kofola zač.
Bol som už CS 1.6 akademik tu na GS?: Nie
EX-ADMIN: Bol som tu admin na knife, prijatý som bol 11.8.2015 a vyhodený 17.10.2015. Aj cez to že som si svoju prácu robil z väčšiny adminov najlepšie, ako jeden z mála adminov na knife som poznal cheaty, každý deň nahral obrovskú aktivitu, (Mal som najväčšiu aktivitu za tie 2 mesiace) než niektorý admini čo tam vôbec nechodili, vyčasoval som prehladne a do podrobna demá a aj tak som bol vyhodený ja, neviem či je to normálne. A teraz prečo som bol vyhodený, hrala sa mapa a obišiel som jednoho hráča, nie naschvál že by sme sa nechávali alebo tak, ja si hádam môžem vybrať koho ja chcem zabiť skôr, ale kofola to na servery videl svojim obrazom, a hned mi na steame napísal "Ešte raz a ruším ta", samozrejme som nechápal za čo, tak som mu písal že prečo, a odpísal mi na to že nech z neho debila nerobím a že ma ruší, následne som dostal permu a po tom čo sa pridal plugin na Mute/Gag tak sa mi to bolo prehodené tam. Ban už nemám, vymenil som to za VIP.
Un1Ty
-
s1nneRKn1fer - Zkušený
[Přijat] Akademik - Un1Ty
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Akademik - Un1Ty
Ahoj, byl si PŘIJAT do akademie.
- Co má akademik dělat zjistíš ZDE
- Zde si přečti pravidla akademie ZDE
- Oznámení pro akademiky pročítej jednou denně, neznalost neomlouvá! ZDE
- Nezapomeň si přečíst Administraci kterou najdeš v sekci akademie pod Přihláškami --> ZDE
- Zkontroluj si, jestli si dobře zapsaný v těchto tabulkách akademiků ZDE
-
Tommy58 - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1