• Stránka 1 z 2 • 1, 2
[JB] Aké mapy by ste chceli pridať a aké zmazať
Aké mapy by ste na dnešných jailbreakoch chceli spať a aké zmazať ?
Za mňa..
Zmazať: jail_crime , jail_unima , jail_killer_v1
Pridať: jail_phoenix , jail_moviecik_v4 , jb_sexydede
Napíšte aj vaše názory..
Za mňa..
Zmazať: jail_crime , jail_unima , jail_killer_v1

Pridať: jail_phoenix , jail_moviecik_v4 , jb_sexydede

Napíšte aj vaše názory..
-
Br0visT - Zkušený
[JB] Aké mapy by ste chceli pridať a aké zmazať
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: [JB] Aké mapy by ste chceli pridať a aké zmazať
Crime sa mazať nebude. Phoenix buduge, Moviecik neviem čo je stým a Sexydede malá mapa.
Keby som aj nahodiť chcel nové mapy, hold musí mi vyhovieť vedenie a až tak velký vpliv naň nemám aby mi vyhovelo vo všetkých smeroch.
Je mi lúto..
Keby som aj nahodiť chcel nové mapy, hold musí mi vyhovieť vedenie a až tak velký vpliv naň nemám aby mi vyhovelo vo všetkých smeroch.

Naše oči nie sú len pozorovatelia, sú aj projektory. Premietajú druhý príbeh pred tým prvým, ktorý pred sebou neustále vidíme.
Autorom tohto scenáru je strach. Strach bude veľkým hráčom vo vašom živote. Sami sa rozhodnete, ako veľkým.
Autorom tohto scenáru je strach. Strach bude veľkým hráčom vo vašom živote. Sami sa rozhodnete, ako veľkým.
-
l0wShine - Spamerův sluha
jail_titanic 

-
L1PK0 - Amatér
L1PK0 píše:jail_titanic
Neprichádza v úvahu. Na lodi hrať nebudeme a už vôbec nie s faktom, že je počuť hrozne dupanie plechu miesto Simona a ine zvukove efekty.
Naše oči nie sú len pozorovatelia, sú aj projektory. Premietajú druhý príbeh pred tým prvým, ktorý pred sebou neustále vidíme.
-
l0wShine - Spamerův sluha
Pokud by se nebugovala, tak přidat jail_beach (nejlepší mapa na vzpoury).
-
Gasin - Amatér
Pridat: jail_skyscaper, jail_6oda1salon- Tieto mapy tu už dávnejšie boli a boli fakt super a hrané, je tam plno atrakcí
Zrušiť: West, West V2- West _v2= mapa kde je možno dobrý len surf nič iné tam není.. a West to isté futbal,auta inak nič, premna nudné mapy
Zrušiť: West, West V2- West _v2= mapa kde je možno dobrý len surf nič iné tam není.. a West to isté futbal,auta inak nič, premna nudné mapy
-
tomas576 - Amatér
Sú mapy, ktoré k JB na GS patria a rušiť proste nedáva odvahu. Menovite crime, west, greytown, rats či rush.
Každopádne sú tu mapy, ktoré by som najradšej zrušil - west_v2 (mapa o ničom), jungle (mapa plná atrakcií, pre mňa ale tmavá, demotivujúca a jednotvárna), unima (vôbec nehraná, malo atrakcií)
Sú tu ale mapy, ktoré mi hrozne chýbajú a rád som na nich hral, pripomínajú mi ten starý, dobrý JB - moviecik/scyscaper, 6oda1salon, phoenix, zk_cheese,
Sú zároveň mapy, ktoré sa bugujú a ľutujem že sa to deje - temple, beach
Teraz ma ale napadlo: keď sa beach buguje, prečo neskúsiť inú verziu? Hľadal som a našiel jail_beach_v3 (http://maps.cs-bg.info/maps/cs/2304/), skoro, ale skoro rovnaká mapa jak pôvodný, stačí len vyskúšať stabilitu na serveri
A nápodobne s temple - temple_v3 (http://cs.gamebanana.com/mips/1388) Dúfam, že sa to aspoň vyskúša, temple sa stal mojou srdcovkou a beach legendou
Každopádne sú tu mapy, ktoré by som najradšej zrušil - west_v2 (mapa o ničom), jungle (mapa plná atrakcií, pre mňa ale tmavá, demotivujúca a jednotvárna), unima (vôbec nehraná, malo atrakcií)
Sú tu ale mapy, ktoré mi hrozne chýbajú a rád som na nich hral, pripomínajú mi ten starý, dobrý JB - moviecik/scyscaper, 6oda1salon, phoenix, zk_cheese,
Sú zároveň mapy, ktoré sa bugujú a ľutujem že sa to deje - temple, beach
Teraz ma ale napadlo: keď sa beach buguje, prečo neskúsiť inú verziu? Hľadal som a našiel jail_beach_v3 (http://maps.cs-bg.info/maps/cs/2304/), skoro, ale skoro rovnaká mapa jak pôvodný, stačí len vyskúšať stabilitu na serveri
A nápodobne s temple - temple_v3 (http://cs.gamebanana.com/mips/1388) Dúfam, že sa to aspoň vyskúša, temple sa stal mojou srdcovkou a beach legendou
-
Hoover - Spamer
Temple - snáď najlepšia mapa.
Je tam všetko čo má byť a ani nie je taká velká ako napr. oasis. Škoda tých bugov...
Ešte na začiatku môjho hrania som si oblúbil mapu skyscraper a ešte velmi podobnú mapu len je celá pod snehom (neviem názov, vtedy som to ešte tak nevnímal
)
Phoenix - zase všetko čo má byť a je tam ešte jedna atrakcia čo nie je nikde inde - waterslide.
Jediná mapa čo by sa mohla odstrániť je unima. Veľa hráčov ani len nevie ako sa dostať zo zbrojky
Mapa ako west a west_v2 sú mapy na fantáziu simona. Tam má simon priestor sa vyblázniť
Je tam všetko čo má byť a ani nie je taká velká ako napr. oasis. Škoda tých bugov...
Ešte na začiatku môjho hrania som si oblúbil mapu skyscraper a ešte velmi podobnú mapu len je celá pod snehom (neviem názov, vtedy som to ešte tak nevnímal

Phoenix - zase všetko čo má byť a je tam ešte jedna atrakcia čo nie je nikde inde - waterslide.
Jediná mapa čo by sa mohla odstrániť je unima. Veľa hráčov ani len nevie ako sa dostať zo zbrojky

Mapa ako west a west_v2 sú mapy na fantáziu simona. Tam má simon priestor sa vyblázniť

-
WARNING - Mistr
Smazal bych jb_west_v2 (není tam co dělat) jb_unima (to samý) jb_revolution (blbý cely
)
Přidal bych: jb_temple (dokuď se nenajde opravená verze, nebo dokuď jít někdo nespraví
), jail_moviecik_v4 (skvělá mapa to byla :/), nějaké staré mapy které se z nějakého důvodu odebraly .. (pokud by to šlo :/
)

Přidal bych: jb_temple (dokuď se nenajde opravená verze, nebo dokuď jít někdo nespraví

Starej profil, nepiš mi
New → Dies
New → Dies
-
Diesko - Profesionál
HooveR píše:A nápodobne s temple - temple_v3 (http://cs.gamebanana.com/mips/1388) Dúfam, že sa to aspoň vyskúša, temple sa stal mojou srdcovkou a beach legendou
Tak tenhle temple není špatnej, teda takto

Jediné co mě tam vadilo bylo to, že jak se portnete u temple runu a surfujete k tomu KZ, tak se stále můžete bugnout u toho stolu. Jinak sem se snažil najít ten skrytej port, který měl fungovat asi jako port do zbrojky, místo toho jste zůstaly ve zbrojce. Nenašel sem ho, což je dobrý. Jinak na mapě jsou i nové atrakce, jako je long jump, nějakej bhop, atrakce s vodou (něco podobného jako bylo na phoenix) a myslím že ještě něco. Jinak je propojen DT s takovou tou dlouhou dráhou, někde za zbrojkou a s trampolínou. K trampolíně se okolo fotbalu nedostanete. Teda, myslím že jo

Byl bych rád kdyby se tato mapa na chvíli nahodila na JB a ozkoušela se, jestli je dobrá. No, do detailů mapu neznám, takže nevím jestli může způsobit pád serveru, nebo tak

Starej profil, nepiš mi
New → Dies
New → Dies
-
Diesko - Profesionál
jail_beach by som určite pridal keby bola v pohode 

-
denersoN - Zkušený
Přidat : beach (např. _v2, _v3), moviecik, skyscaper, beach, phoenix, temple
Smazat : unima (žádné atrakce, nejméně hraná mapa !)
Smazat : unima (žádné atrakce, nejméně hraná mapa !)
-
Tesko - Spamer
Na CoD serveroch: Zmazať- de_dust2_train, de_cbble
Pridať: de_dustyaztec, de_cod_bridge, de_dust4ever, de_dust2_2009,
-
Smazacik - Profesionál
Smazacik píše:Na CoD serveroch: Zmazať- de_dust2_train, de_cbble
Pokud jsi si nevšiml téma [JB] = Jailbreak, né CoD
-
Tesko - Spamer
nějaký nový mapky mám v pánu nahodit, proberu s HLSA, klidně sem postujte nějaký mapy co se vám líbí ideálně včetně obrázků
-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 2 • 1, 2